Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce. Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie! [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
ten czat to ..... za trudne dla mnie ..... nie loguje sie .....nie chce mnie przyjac .....
ma ktos tlen moze ???? oprocz Anetki z Kielc? I mnie ?
.....zapraszam chetne babki na kawke ....mam tez ciasto ....
)))
Ostatnio edytowano 24.08.2005 08:50 przez aneta_jacek, łącznie edytowano 1 raz
Ja mam tlena Ale mi smaka narobiłaś !!!!!!!Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Z czatem nie powinnaś mieć problemów - nick tymczasowy i heya No chyba że nie masz Javy
Ja natomiast w domu mam archaik, ale biorąc pod uwagę zapędy informatyczne mojego czterolatka, na razie nie zmieniam. A w pracy maszyna nufka i informatyk do kompletu całkiem całkiem
gratkorn napisał(a):Ja natomiast w domu mam archaik, ale biorąc pod uwagę zapędy informatyczne mojego czterolatka, na razie nie zmieniam. A w pracy maszyna nufka i informatyk do kompletu całkiem całkiem
A mój domowy i służbowy mniej więcej z tego samego okresu - no służbowy moze ze 2 miechy nowszy - koło roku mają.
Aneta - wczoraj ochrzciłyśmy czata Było pusto ...a potem 3 zwariowane babki naraz
Mogę dzis swobodnie poczatować jakieś poł godzinki. Pracowicie dziś i wracam dopiero w poniedziałek do pracy, więc wypycham co się da.
Czy 15.30 odpowiada większemu babskiemu gronu na pogaduchy na czacie. Nas wczoraj tez wywalała o logowałyśmy się na tymczasowo. Wtedy jest OK.
To dajcie znać.
Popatrzyłam na ciasto i poszłam po bułeczkę z jagodami... mniam...
aneta