.png)
.png)
sito_zabrze napisał(a):Jedziemy dalej. Druga w nocy a tu szok bo stacja na Bavorach była chyba otwarta . Ktoś potwierdzi ? Pakajtaja ?
.png)
pääkäyttäjä napisał(a):sito_zabrze napisał(a):Jedziemy dalej. Druga w nocy a tu szok bo stacja na Bavorach była chyba otwarta . Ktoś potwierdzi ? Pakajtaja ?
Jest otwarta 24h/7 - w zeszłym roku jeszcze była czynna od 5 do 22Gaz tańszy, niż w Mikolově
.png)
pääkäyttäjä napisał(a):sito_zabrze napisał(a):Jedziemy dalej. Druga w nocy a tu szok bo stacja na Bavorach była chyba otwarta . Ktoś potwierdzi ? Pakajtaja ?
Jest otwarta 24h/7 - w zeszłym roku jeszcze była czynna od 5 do 22Gaz tańszy, niż w Mikolově

sito_zabrze napisał(a):To dlaczego ja nic o tym nie wiem / nie wiedziałem ?![]()
Kurde ale z kasą jak zwykle sie potwierdza
Pińcet koron trza zawsze mieć w kapsi
hanka 34 napisał(a):A jak ze stacjami LPG na słowackiej autostradzie?
.png)
WojtekKRK napisał(a):Łatwo znalezć stację z LPG ale czy macie może jakieś takie swoje ulubione gdzie nie ma walki o węża i jest spokój ja zawsze na noc wyjazd z Krakowa w najbliższe wakacje 1 raz na LPG... ? Aha lece przez Chyżne Sahy
.png)

WojtekKRK napisał(a):Łatwo znalezć stację z LPG ale czy macie może jakieś takie swoje ulubione gdzie nie ma walki o węża i jest spokój ja zawsze na noc wyjazd z Krakowa w najbliższe wakacje 1 raz na LPG... ? Aha lece przez Chyżne Sahy
.png)
.png)
Jechało zapewne wielu i nie raz. Na wielokrotnie polecanej w tym wątku stronie https://www.mylpg.eu/ możesz sobie sprawdzić stacje po drodze (dostępna również jako aplikacja na telefon)Tommil5 napisał(a):Czy ktoś z Was jechał autem na LPG po trasie Zwardoń, Bratysława, Gyor, Lenti, Zagrzeb i dalej na południe autostradą do Podgory. Jak wygląda sytuacja z tankowaniem LPG. Auto ma zasięg około 300 km i jadę nim po raz pierwszy. Będę wdzięczny za wskazówki, z góry dziękuję
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi