.png)
.png)
kouczan napisał(a):Gdzie tankujecie LPG w drodze na Istrie przez CZ-AT-SLO? jadę na noc więc interesują mnie stacje całodobowe. Z zasięgu wychodzi mi, że mogę tankować przed granicą austriacką, później już w Słoweni.
.png)
.png)
Szkutowy napisał(a):Witam szanowne grono! Jechał już ktoś w tym roku? Za 2 dni obieram kierunek na Vodice i mam zamiar tankować na tych stacjach, może ktoś już tam był i wie czy będzie to w porządku (nie mogę umieszczać linków, więc wrzucam opis) Posiłkowałem się mapą ze strony mylpg. Raczej nie mam w planach zjeżdżać z autostrad, chcę przejechać w miarę sprawnie. Zasięg na LPG mam ok 450-500km, wyjeżdżam z południa Opolszczyzny ok godziny 20, jeśli ma to jakieś znaczenie?
Czechy przed granicą z Austrią
MOL na wyjeździe z Mikulova, 28. října 646, 692 01 Mikulov na Moravě, Czechy
Chorwacja przez Zagrzebiem
Lpg Crodux no-selfservice, E59, 49223, Ciglenica Zagorska, Chorwacja
I same Vodice
Petrol na obrzeżach miasta, Magistrala 63, 22221, Vodice, Chorwacja
.png)
marekkowalak napisał(a):Szkutowy napisał(a):Witam szanowne grono! Jechał już ktoś w tym roku? Za 2 dni obieram kierunek na Vodice i mam zamiar tankować na tych stacjach, może ktoś już tam był i wie czy będzie to w porządku (nie mogę umieszczać linków, więc wrzucam opis) Posiłkowałem się mapą ze strony mylpg. Raczej nie mam w planach zjeżdżać z autostrad, chcę przejechać w miarę sprawnie. Zasięg na LPG mam ok 450-500km, wyjeżdżam z południa Opolszczyzny ok godziny 20, jeśli ma to jakieś znaczenie?
Czechy przed granicą z Austrią
MOL na wyjeździe z Mikulova, 28. října 646, 692 01 Mikulov na Moravě, Czechy
Chorwacja przez Zagrzebiem
Lpg Crodux no-selfservice, E59, 49223, Ciglenica Zagorska, Chorwacja
I same Vodice
Petrol na obrzeżach miasta, Magistrala 63, 22221, Vodice, Chorwacja
Jeśli posiłkowałeś się stroną mylpg, to możesz być spokojny - na pewno będzie dobrze.
Mnie ta strona nigdy nie zawiodła. Dla użytkowników LPG to jest "must-have".
.png)
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi