Witajcie,
mam pytanie dotyczące wlewu gazu. Czy w dzisiejszych czasach jest to jakoś unormowane? Trasa czechy-austria-slowenia-chorwacja. Czy są jakieś inne końcówki do wlewu, czy może identyczne takie jak nasze?
.png)
.png)
kuba1394 napisał(a):Witajcie,
mam pytanie dotyczące wlewu gazu. Czy w dzisiejszych czasach jest to jakoś unormowane? Trasa czechy-austria-slowenia-chorwacja. Czy są jakieś inne końcówki do wlewu, czy może identyczne takie jak nasze?
.png)
kuba1394 napisał(a):Super wiadomoscplaning zatankowac w Polsce potem Czechach i dopiero w Chorwacji w Słowenii i Austrii z tego co patrzyłem po stronach to LPG drozsze

kuba1394 napisał(a):Super wiadomoscplaning zatankowac w Polsce potem Czechach i dopiero w Chorwacji w Słowenii i Austrii z tego co patrzyłem po stronach to LPG drozsze
sebcio89 napisał(a):zależy jaki kto ma zasięg na LPG ale racja powyżej 3 pln/l lpg to lepiej już śmignąć za ok 4 pln/l (w Polsce zatankowane) na benzynie a niech silniczek ma
a jak z jakością lpg ??
.png)
eStefan napisał(a):Nie wiem jak jest teraz, ale kiedyś cena lpg na ostatniej stacji w Czechach była taka sama co w Austrii.
.png)
paw_el napisał(a):eStefan napisał(a):Nie wiem jak jest teraz, ale kiedyś cena lpg na ostatniej stacji w Czechach była taka sama co w Austrii.
W tamtym roku cena ok 14 koron w Czechach i ok 0.70 euro w Austrii także jest różnica w cenie.
.png)

darekvideo napisał(a):Na Shellu w Mikulovie od strony Polski gaz jest tylko po lewej stronie. Po prawej masz gaz kilka kilometrów wcześniej na takim małym parkingu. Taniej ale nie dają paragonu.
Tak, to małe LPG znam, tylko gaz się tam sprzedaje ale nie zawsze było otwarte jak tam byłem .png)
darekvideo napisał(a):Na Shellu w Mikulovie od strony Polski gaz jest tylko po lewej stronie. Po prawej masz gaz kilka kilometrów wcześniej na takim małym parkingu. Taniej ale nie dają paragonu.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi