Stacje jak stacjestachu511 napisał(a):... Co myślicie o tych stacjach?
W Loipersdorf tankuje się samodzielnie.
.png)
Stacje jak stacjestachu511 napisał(a):... Co myślicie o tych stacjach?
.png)
stachu511 napisał(a):Dzięki wszystkim za odpowiedzi, wstępnie trasę zaplanowałem tankowanie do pełna w Krakowie następne Mop Mszana Północ czyli przed wjazdem do Czech, trzecie tankowanie Shell Mikulov II., 692 0. W Austrii znalazłem dwie stacje z LPG na którejś z nich mam zamiar tankować: Loipersdorf im Burgenland 280 lub Neudorf 163, Fürstenfeld, Słowenię mam zamiar zrobić bez tankowania. W Chorwacji wiadomo problemu z tankowaniem nie ma ale zaplanowałem że pierwsze będzie Poštanski ured Lučko p.p. 6, 10250,Lučko i później jak wyjdzie w drodze na Ciovo. Co myślicie o tych stacjach?
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
czyzo napisał(a):To już zależy jaki kto ma zbiornik.
Mi w tym roku wchodzi jakieś 26l gazunku.... na pełne tankowanie. Niestety większa butla nie mieści się w koło
.png)
AdamBeata napisał(a):czyzo napisał(a):To już zależy jaki kto ma zbiornik.
Mi w tym roku wchodzi jakieś 26l gazunku.... na pełne tankowanie. Niestety większa butla nie mieści się w koło
To jakiś mały otwór masz w kole albo gazownik nie wstawił maksymalnej wielkości
Ja mam Astrę II, 53l zbiornik wszedł na maksa do koła i tyleż gazu zalewam do pełna.
.png)
czerwo napisał(a):Nie wiem ile robicie na gazie km...
czyzo napisał(a):To już zależy jaki kto ma zbiornik...
Jak to możliwe? pod sam dekiel?AdamBeata napisał(a):... Ja mam Astrę II, 53l zbiornik wszedł na maksa do koła i tyleż gazu zalewam do pełna.
.png)
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi