.png)
maksikaz napisał(a):Zawory w Chorwacji odbijaja dobrze, ale należy cały czas podczas tankowanie trzymać wcisniety czerwony przycisk na dystrybutorze.
.png)
.png)
Alan napisał(a):Shell na samym koncu Mikulova jest 24h i placilem karta.
.png)
misiudg napisał(a):Alan napisał(a):Shell na samym koncu Mikulova jest 24h i placilem karta.
ja jechałem teraz z 1 na 2 września i dziwna awaria była na tej stacji, nie przyjmowali kart tylko gotówka, korony a najlepiej euro a jak chciałem paragon to ... drukarka też się popsuła
jak będę wracał też tam zatankuję ale tym razem nie będę się już spieszył więc w razie ponownej takiej awarii poczekam na kierownika stacji lub policję, bo nie lubię jak ktoś mnie wali w d...
.png)
maciejk9 napisał(a):Orientuje sie ktos czy na stacji lpg w Trogirze (chyba jest tylko jedna na trogirska cesta) można płacić kartą, bo chcę tam tankować przed samym wyjazdem nie nie wiem czy specjalnie wymieniać gotówkę czy nie ma takiej potrzeby?
.png)
misiudg napisał(a):A tak wracając do tematu to gazu na trasie jest bardzo dużo, ja mam dobry zasięg bo ponad 500 km ale spokojnie co 80-100 jest gaz więc nie ma strachu
.png)
.png)
.png)
dnb.sopot napisał(a):pewnie już ktoś o to pytał ale mam takie pytanie: czy jadąc autostradą cały czas są stacje z gazem przy niej czy trzeba gdzieś zjeżdżać? mój zasięg to ok 350km więc może uda się austrię przejechać na jednym baku... a jak reszta? czechy słowenia? i czy winiety lepiej kupować u nas (czy da rade) czy za każdą granicą ? z góry dzięki za odpowiedź i pozdrawiam...
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi