Ale to tylko moje zdanie
.png)
alechandro napisał(a):Na temat zmian dyskutowaliśmy podczas MŚ ale uważam, że regulamin jest optymalny i jasny...mogę liczyć pierwszą kolejkę...
.png)
alechandro napisał(a):Żartujesz walp ? Już nie mogłem się doczekać tej zabawy...ach - będzie się działo no i następny wątek pojedynku włosko - lalusiowatego czas zacząć...![]()
![]()
Zaczynajmy wreszcie bo jestem głodny sukcesu...
alechandro napisał(a):My walp, szczególnie będziemy mieli o czym dyskutować...
alechandro napisał(a):Trzeba jeszcze na aniego poczekać bo chyba w Borku jeszcze włoski moczy...![]()
![]()
Raul73 napisał(a):Moim zdaniem korekt nie potrzeba - regulamin sprawdził się kilkukrotnie.
.png)
.png)
greenrs napisał(a):Proponuję wkleić regulamin na koniec wątku typowania w formie jaka obowiązywała w poprzedniej edycji. Niech to będzie wyraźnym oddzieleniem typowania sprzed roku i równocześnie sygnałem do rozpoczęcia nowego typowania (jeśli komuś się spieszy). Ewentualne poprawki możemy wnosić na bieżąco, choć myślę, że poprzedni regulamin był całkiem dobry.
.png)
alechandro napisał(a):Żartujesz walp ? Już nie mogłem się doczekać tej zabawy...ach - będzie się działo no i następny wątek pojedynku włosko - lalusiowatego czas zacząć...
Dobrze, że już ruszamy bo nie mam gdzie pisać na cro i pitolę jakieś farmazony w wątku o pogodzie co by ogórkom dogryźć... ale ciiiiiii.....
.png)
.png)

.png)
Janusz Bajcer napisał(a):Kto liczy punkty w tej edycji![]()
Zadanie trudne, bo może być sporo typerów
Jeden się zgłosił .... ale sam nie da rady
.png)
Powrót do Dołącz do zabawy i wytypuj wyniki