Janusz Bajcer napisał(a):A ja Was będę sprawdzałjak w Brazylii
A ja sprawdzę wszystkich, łącznie ze sprawdzającym

.png)
alechandro napisał(a):I aby była jasność...spóźnienie choćby minutę powoduje, że wyniki nie zostają uznane bez względu na to kto i dlaczego...szanujmy siebie i zasady funkcjonujące tyle czasu...

.png)
alechandro napisał(a):Miejmy nadzieję, że Marek ( MRK ) wygrzebie się od czasu do czasu spod pampersów co by swoje koślawe typy tutaj zamieścić...![]()
walp napisał(a):Wyniki typowania Ligi Mistrzów 2013/14:
MRK 102
.
.
.
alechandro 97
bzyq74 napisał(a):
A ja 3-cią
.png)
alechandro napisał(a):bzyq74 napisał(a):
A ja 3-cią
Wolałbym osobiście aby póki co liczyły osoby, które stale to robią czyli walp, greenrs, anakin, alechandro...nie zrozum mnie źle ale ostania zabawa pokazała, że regulamin nie dla wszystkich jest jasny i powstają niepotrzebne kwasy...chyba, że jesteś pewny, że regulamin jest dla Ciebie w pełni czytelny a wtedy pomoc przyda się bo liczenia sporo...Janusz jakiś czas temu zaczął nadzorować bo jest na forum zameldowany to raz a po drugie nie ma co z tym czasem zrobić....( jego uwagi i pomoc okazują się jednak cenne, przyznaję...)
Jeżeli ktoś ma dojść do grona liczących to muszą się i pozostali wypowiedzieć ( założyciele zabawy )...jeśli miałbym jednoosobowo decydować to jestem przeciwny...w tym jednak kontekście jestem elastyczny pod warunkami jak powyżej...![]()
Pzdr...

.png)
alechandro napisał(a):Jeżeli ktoś ma dojść do grona liczących to muszą się i pozostali wypowiedzieć ( założyciele zabawy )...jeśli miałbym jednoosobowo decydować to jestem przeciwny...w tym jednak kontekście jestem elastyczny pod warunkami jak powyżej...![]()

Powrót do Dołącz do zabawy i wytypuj wyniki