Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Liga Mistrzów UEFA - komentarze & dyskusja

Ekstraklasa? Liga Mistrzów UEFA? Liga Narodów UEFA? Liga Europy UEFA? A może Mistrzostwa Świata FIFA? Wytypuj wyniki rozgrywek i zdobywaj punkty. Wyróżnij się oryginalną rangą i czasami ustrzel fajną nagrodę - baw się dobrze!
walp
Weteran
Re: Liga Mistrzów UEFA- dyskusja

Nieprzeczytany postnapisał(a) walp » 29.08.2014 13:28

Janusz Bajcer napisał(a):A ja Was będę sprawdzał :wink: jak w Brazylii :lol:

A ja sprawdzę wszystkich, łącznie ze sprawdzającym :oczko_usmiech: :oczko_usmiech: :oczko_usmiech:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 29.08.2014 13:30

Kontrola podwójna najważniejsza :oczko_usmiech:
VONPLES
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) VONPLES » 29.08.2014 18:13

Jak tak dalej pójdzie, to.......jeszcze NIK nas skontroluje :roll:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 30.08.2014 09:11

I aby była jasność...spóźnienie choćby minutę powoduje, że wyniki nie zostają uznane bez względu na to kto i dlaczego...szanujmy siebie i zasady funkcjonujące tyle czasu...to tak dla przypomnienia bo ostatnio było - podczas MŚ sporo niejasności ze strony nowych uczestników... :!:
Życzę przyjemnej zabawy i powodzenia... :)
walp
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) walp » 30.08.2014 10:03

alechandro napisał(a):I aby była jasność...spóźnienie choćby minutę powoduje, że wyniki nie zostają uznane bez względu na to kto i dlaczego...szanujmy siebie i zasady funkcjonujące tyle czasu...

Dodatkowo trzeba wyregulować zegarki i wziąć pod uwagę różnicę między czasem na forum a rzeczywistym,
bo obecnie wynosi ok. minuty.
To dla tych, którzy będą balansować na krawędzi. :oczko_usmiech:
MRK
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MRK » 30.08.2014 10:55

alechandro napisał(a):Miejmy nadzieję, że Marek ( MRK ) wygrzebie się od czasu do czasu spod pampersów co by swoje koślawe typy tutaj zamieścić... :lol: :D

Coś mnie tknelo , żeby zajrzeć w ten wątek...A i właśnie moja głowa wychylila się ponad stertę pampersów...

Kolego sympatyczny, koślawe to Ty masz oczka. Dowód? Proszę!

walp napisał(a):Wyniki typowania Ligi Mistrzów 2013/14:

MRK 102
.
.
.
alechandro 97

Czy masz jeszcze jakieś pytania, tudzież wątpliwości, he?

Strzeż się, bo nie znasz dnia, ani godziny, kiedy to znowu zaczniesz płakać w poduszkę po swoim Juve :-)... I po kolejnej kolejce, kiedy to punkciki nie będą chciały się dodawać.

Rzeklem :-).

Ps. Dobrze, że znowu zaczynamy. Mam nadzieje, że czas się znajdzie na typowanie i nie będzie takich niespodzianek, jak przy MŚ.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 30.08.2014 11:40

Mareczku...to już historia... :oczko_usmiech: :wink:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 30.08.2014 11:48

bzyq74 napisał(a):
A ja 3-cią :mrgreen:

Wolałbym osobiście aby póki co liczyły osoby, które stale to robią czyli walp, greenrs, anakin, alechandro...nie zrozum mnie źle ale ostania zabawa pokazała, że regulamin nie dla wszystkich jest jasny i powstają niepotrzebne kwasy...chyba, że jesteś pewny, że regulamin jest dla Ciebie w pełni czytelny a wtedy pomoc przyda się bo liczenia sporo...Janusz jakiś czas temu zaczął nadzorować bo jest na forum zameldowany to raz a po drugie nie ma co z tym czasem zrobić.... :mrgreen: ( jego uwagi i pomoc okazują się jednak cenne, przyznaję...)
Jeżeli ktoś ma dojść do grona liczących to muszą się i pozostali wypowiedzieć ( założyciele zabawy )...jeśli miałbym jednoosobowo decydować to jestem przeciwny...w tym jednak kontekście jestem elastyczny pod warunkami jak powyżej... :wink:
Pzdr... :)
MRK
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MRK » 30.08.2014 12:38

alechandro napisał(a):Mareczku...to już historia... :oczko_usmiech: :wink:

Obrazek

I wsio:).
greenrs
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) greenrs » 31.08.2014 22:09

alechandro napisał(a):
bzyq74 napisał(a):
A ja 3-cią :mrgreen:

Wolałbym osobiście aby póki co liczyły osoby, które stale to robią czyli walp, greenrs, anakin, alechandro...nie zrozum mnie źle ale ostania zabawa pokazała, że regulamin nie dla wszystkich jest jasny i powstają niepotrzebne kwasy...chyba, że jesteś pewny, że regulamin jest dla Ciebie w pełni czytelny a wtedy pomoc przyda się bo liczenia sporo...Janusz jakiś czas temu zaczął nadzorować bo jest na forum zameldowany to raz a po drugie nie ma co z tym czasem zrobić.... :mrgreen: ( jego uwagi i pomoc okazują się jednak cenne, przyznaję...)
Jeżeli ktoś ma dojść do grona liczących to muszą się i pozostali wypowiedzieć ( założyciele zabawy )...jeśli miałbym jednoosobowo decydować to jestem przeciwny...w tym jednak kontekście jestem elastyczny pod warunkami jak powyżej... :wink:
Pzdr... :)

A ja przeciwnie... Nic nie jest dane nam na zawsze :wink:
Jeśli ktoś chce pomóc, to dlaczego mu na to nie pozwolić? Wydaje mi się, że regulamin jest już dostatecznie dopracowany i dla wszystkich jasny. "Kwasy", które pojawiły się przy typowaniu Brazil 2014 pozwoliły chyba rozwiać ostatnie wątpliwości. Ostatecznie zawsze jest ktoś, kto sprawdza liczącego (najczęściej Janusz), więc moim zdaniem nie powinno być żadnych problemów. Przecież to tylko zabawa. I niech to nie będzie zabawa dla wybranych ale dla wszystkich (croforumowiczów oczywiście) :oczko_usmiech:

No to mamy 1:1. Co na to pozostali?
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 31.08.2014 22:17

2:1 dla bzyg74 :lol:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 31.08.2014 22:23

Jeśli okaże się, że będzie dość dużo typerów to pomoc się przyda...też mam nadzieję, że ostatnie zgrzyty wyjaśniły pewne kwestie i już wątpliwości nie ma... :)
walp
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) walp » 01.09.2014 10:21

alechandro napisał(a):Jeżeli ktoś ma dojść do grona liczących to muszą się i pozostali wypowiedzieć ( założyciele zabawy )...jeśli miałbym jednoosobowo decydować to jestem przeciwny...w tym jednak kontekście jestem elastyczny pod warunkami jak powyżej... :wink:

Niezależnie od doświadczenia osoby zliczającej "jedynki" i "trójki", potrzebne jest sprawdzenie każdego podsumowania,
bo wiemy, że nietrudno o pomyłkę. Proces weryfikacji działa bez zarzutu. :wink:

W związku z tym, nie mam nic przeciwko, jeśli ktoś chciałby dołączyć do liczących punkty.

Sam także weryfikuję, bo przecież kręcę się w okolicy podium i muszę mieć pewność ... :oczko_usmiech:
bzyq74
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) bzyq74 » 01.09.2014 10:22

alechandro podliczałem co jakiś czas wyniki podczas MŚ i nie było wtopy z mojej strony :mrgreen:
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 01.09.2014 11:29

Przecież i tak każdy (albo przynajmniej większość) liczy to sobie we własnym zakresie.... :lol:
Moje zdanie jest takie, że jeżeli bzyq74 chce pomóc- niech pomaga. :D
Jak się nie sprawdzi dostanie szpica i po temacie.... :mrgreen: :oczko_usmiech:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Dołącz do zabawy i wytypuj wyniki

Liga Mistrzów UEFA - komentarze & dyskusja - strona 331
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone