ja polceam netbook! jest mniejszy i ma prawie takie same funkcje jak notebook.
Mam Packard Bell Dot a, dysk 200 ( podają 250GB no ale wiecie jak jest - trochę zabiera system..itp), ekran 11,6 cala, widnows 7 home edition. Polecam każdemu)
.png)
MoldeR napisał(a):Ja bym proponował coś takiego: http://allegro.pl/najpiekniejszy-dysk-5 ... 47724.html
W miarę szybki, dość trwały chociaż w dzisiejszych czasach głównie zależy to od szczęścia i sposobu użytkowania a przy okazji ma nowoczesny design:)
.png)
MoldeR napisał(a):Jeżeli chodzi o WD to w tym tyg wymieniłem już 2:) ciekawe ile będzie do soboty, chociaż tak naprawdę ciężko dziś za coś poręczyć niestety większość robi się "po kosztach";/
.png)
.png)
.png)
Dromader napisał(a):MoldeR napisał(a):Jeżeli chodzi o WD to w tym tyg wymieniłem już 2:) ciekawe ile będzie do soboty, chociaż tak naprawdę ciężko dziś za coś poręczyć niestety większość robi się "po kosztach";/
No to szczerze Ci współczuję. Nie wiem jakie miałeś problemy i czym były spowodowane, ale z pewnością o WD można powiedzieć to, że w przeciwieństwie do niektórych producentów ma lepszą relację w zakresie jakość / cena.
.png)
.png)
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.