Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Kwatery w Omis

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Agniecha33
Autostopowicz
Kwatery w Omis

Nieprzeczytany postnapisał(a) Agniecha33 » 24.10.2011 13:37

Witam serdecznie
Szukam kwater w Omis bede wdzieczna jesli polecicie sprawdzone miejsca. Czcemy sie wybrac w 2 lub 3 rodziny z dziecmi.
henius34
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) henius34 » 24.10.2011 19:04

Koniecznie musi być Omis? Jesteś pewna że chcesz tam wypoczywać? Nie mam namiarów na Omis, ale mam na parę obok - bardziej na południe. Jak będziesz zainteresowana podaje mejla adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl Pozdrowionka :wink:
Andrzejek
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Andrzejek » 24.10.2011 19:22

Jeżeli chcesz Omis to polecam to zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Polecam z całą odpowiedzialnością.Myślę,że nie będziesz zawiedziona.
tygrysek0038
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) tygrysek0038 » 24.10.2011 20:10

Musi być koniecznie Omis? Dalej są zdecydowanie bardziej sprzyjające wypoczynkowi miejsca :D ...
maniust
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) maniust » 24.10.2011 20:50

Tyż zapytam .....

Musi być Omis?

Ja bym szukał czegoś zaczynając od Breli w dół ! :wink:
henius34
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) henius34 » 24.10.2011 20:54

maniust napisał(a):Tyż zapytam .....

Musi być Omis?

Ja bym szukał czegoś zaczynając od Breli w dół ! :wink:

Dokładnie, choć ja bym zaryzykował nawet od Pisaka w dół (wioska przed Brelą), albo nawet od Stanici, ale zależy kto co lubi :wink:
Pozdrowionka
Agniecha33
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Agniecha33 » 24.10.2011 21:01

no wiec nie musi byc koniecznie Omis moga byc okolice
henius34
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) henius34 » 24.10.2011 22:14

Agniecha33 napisał(a):no wiec nie musi byc koniecznie Omis moga byc okolice

Ja w takim razie polecam Pisak. 17 km od Omisza. Cicha spokojna wioska w której jest wszystko co potrzeba - sklep (studenac), warzywniak, codziennie rano miejscowy poławiacz sprzedaje rybki, dwie knajpy, pizza, kilka ładnych plazyczek w tym dwie tzw. rajskie. Z kwatery do której link masz tutaj zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
, na plaże są jakieś 2 minuty, do knajpki 3-4 do sklepu 4-5min. Gospodarze mili (posiadający swoją własna winniczkę i rakijkę :wink: ) nie przeszkadzający w wypoczynku. Widok z tarasów cudowny (na wyspę Brac), dodatkowo super baza wypadowa - Makarska 23 km, Split 30, Trogir 45, wodospady KRK 100, Mostar (BiH) 130km, Dubrownik 180. Miejscowość jak wspomniałem na wstępie cicha i spokojna, jeśli lubisz taki klimat zdecydowanie polecam, jeśli lubisz zgiełk, dużo ludzi mnóstwo knajp i imprez - zdecydowanie odradzam, w Pisaku tego nie ma... Masz co robić na długie jesienno - zimowe wieczory z pewnością coś wyszukasz dla siebie. :wink:
Dodam tylko że kwatera wygląda lepiej na żywo niż na stronie, zresztą o Pisaku i o tej kwtaerze jest dużo na tym forum
Pozdrowionka

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone