Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Kwatery prywatne w okolicach Dubrovnika???

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
killerq
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) killerq » 18.08.2005 11:18

Czy ktoś zna w miarę tanie i sprawdzone kwatery prywatne w okolicach Dubrovnika (np. w Cavtat)? Przy okazji proszę podajcie ile może kosztować doba dla 2 osób. Wyjeżdżamy co prawda dopiero w 2006 roku a w okolicach Dubrovnika mam zamiar przebywać 15-17 września :) . Pomóżcie, Please.
P.S. Jeśli macie jakieś inne informacje na temat tej kwatery np. czy można zaparkowac pod chałupą i czy jest za to jakiś dodatkowy koszt, albo jakie jest wyposażenie tegoż domu - za wszelkie informacje będę wdzięczny.
M.Smith
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) M.Smith » 18.08.2005 12:59

aga79
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) aga79 » 20.08.2005 17:29

Witam,
Nieplecałabym noclegu na kwaterach, chorwackie kampingi są naprawde rewelacyjne, dają niesamowity klimat wyprawie i możliwość poznania nowych ludzi:)
zapominajka
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) zapominajka » 08.10.2005 13:15

W tym roku wybraliśmy sie na dwa dni do Dubrownika i chcieliśmy znaleźć jakis miły nocleg blisko, żeby nie przepłacać za hotel w samym mieście. :lol: Jakieś 20 km przed Dubrownikiem zaczęliśmy się rozglądać i zatrzymaliśmy się przy malutkim biurze informacji turystycznej w miejscwości Zaton (10 km przed Dubrownikiem). W ciągu 5 minut miła panienka znalazła nam uroczy apartament z dwiema syplaniami, salonem, kuchnią i tarasem. Za 4 osoby i parking w ogrodzie niedaleko od morza (poniżej szosy Split-Dubrownik) zapłacilismy 35 Euro. Do centrum Dubrownika było kwadrans drogi, do późna w nocy włóczylismy się po mieście, a jeszcze rano wpadliśmy tam na kawę. Polecam taką metodę szukania noclegu.
qlu
Globtroter
Apartamenty w okolicy Dubrownika

Nieprzeczytany postnapisał(a) qlu » 13.10.2005 12:25

W przyszłym roku planujemy wyjazd do CRO. w okolice Dubrownika. Czy ma ktoś z Państwa jakieś adresy oczywiście w przystępnej cenie. Będę barzdo wdzieczna. :)
mab
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) mab » 13.10.2005 20:25

glu dopiero wrocilem za tamtad mam pare namiarow.
qlu
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) qlu » 28.10.2005 12:51

mab napisał(a):glu dopiero wrocilem za tamtad mam pare namiarow.

Byłabym niezmiernie wdzięczna za jakieś namiary. Gdyby nie sprawiło to kłopotu bardzo proszę o wiadomość na mój adres
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl :)
qlu
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) qlu » 28.10.2005 12:55

zapominajka napisał(a):W tym roku wybraliśmy sie na dwa dni do Dubrownika i chcieliśmy znaleźć jakis miły nocleg blisko, żeby nie przepłacać za hotel w samym mieście. :lol: Jakieś 20 km przed Dubrownikiem zaczęliśmy się rozglądać i zatrzymaliśmy się przy malutkim biurze informacji turystycznej w miejscwości Zaton (10 km przed Dubrownikiem). W ciągu 5 minut miła panienka znalazła nam uroczy apartament z dwiema syplaniami, salonem, kuchnią i tarasem. Za 4 osoby i parking w ogrodzie niedaleko od morza (poniżej szosy Split-Dubrownik) zapłacilismy 35 Euro. Do centrum Dubrownika było kwadrans drogi, do późna w nocy włóczylismy się po mieście, a jeszcze rano wpadliśmy tam na kawę. Polecam taką metodę szukania noclegu.

Droga zapominajko
Mam prośbę ogromną.
Czy mozesz podać mi adres, może telefon, a najlepiej e-maila na ta kwaterę.
Będę bardzo wdzięczna. Pozdrawiam
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
sexi_ewik
Plażowicz
dubrownik

Nieprzeczytany postnapisał(a) sexi_ewik » 29.10.2005 20:10

:P
i ja poprosze namiary na dubrownickie kwatery...
cesi
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) cesi » 05.11.2005 19:51

i ja bym poprosiła o jakieś namiary :oops:
popkowina
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) popkowina » 10.03.2009 13:39

i ja też....

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone