Witam,
Skąd lepiej płynąć na wyspę Brać?? z Makarskiej czy ze Splitu?? Któredy jest szybciej i lepiej?? Dzieki za odpowiedz
.png)
Arti51 napisał(a):To zależy gdzie konkretnie się wybierasz. ja w zeszłym roku byłem w Postirze i płynąłem ze Splitu. Z Makarskiej to byłoby nieporozumienie.
.png)
mirass napisał(a):Jak jedziesz do Postiry to napewno lepiej z Splitu.
.png)
Darek&Regina napisał(a): Ogólnie o okolicy.
.png)
.png)
mumu napisał(a):Selca...własnie chodzi o to że blisko Makarskiej
.png)
.png)
Darek&Regina napisał(a):Apartament mamy przy plaży Mala Loźna i interesuje mnie kierunek plaż od Postiry w kierunku Pucisca. Myślę, że wybrzeżem od Mala Loźna do ławetnej Lowerciny dojdę piechota w 25 minut - jest tam ścieżka? Chciałbym wybrać sie dalej w kier. Pucisca czy są tam interesujące plaże i gdzie zostawić samochód? Czy dużo ludzi na tych plażach? Wycieczki po wyspie mam już rozpracowane tylko leżakowanie w okolicy ni bardzo. Interesują mnie nieduże kameralne plaże kilku osobowe z łagodnym zejściem do morza ze względu na żonę. Może coś od siebie napisz co Ci się podobało na Brać, może coś przeoczyłem. My wyruszamy 17.08. Acha jaki czas założyć na dojazd chcę zdążyć na prom na 12:45 oczywiście że ze Splitu? zakładam jeden postój 30 minutowy i cztery 15 minutowe. Wyruszam okolice Bielsko-Biała? Ja założyłem 18 godzin?
.png)
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi