Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

ktora trasa do chorwacji

Którędy jechać? Ile zajmuje pokonanie trasy? Na jakich odcinkach drogi są płatne? Gdzie przekraczać granice? Nocować po drodze czy nie? A jeśli tak, to gdzie? Co zabrać w podróż, na co uważać, jak się zachowywać, jak radzić sobie w sytuacjach kryzysowych. Gdzie nie warto tankować i co z LPG.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
brajan899
Autostopowicz
ktora trasa do chorwacji

Nieprzeczytany postnapisał(a) brajan899 » 03.07.2008 15:36

witam jestem tu nowy i wiem ze bylo duzo tematow na tem ktora trase wybrac do chorwacji. Ale opinie sa podzielone, jedni mowia ze przez wegry jest taniej i droga jest tez nie najorsza, inni znow mowia ze przez austrie jez duzo szybciej bo nie ma takich korkow. Prosze o rady czy jechac przez austrię, slowenie, slowacje czy wegry. Z gory dzieki
chapajew
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) chapajew » 03.07.2008 15:48

:) nie przesadzaj
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 03.07.2008 15:57

brajan899 napisał(a):..... opinie sa podzielone, jedni mowia ze przez wegry jest taniej i droga jest tez nie najorsza, inni znow mowia ze przez austrie jez duzo szybciej bo nie ma takich korkow....

Skoro na tym forum przeczytałeś, że opinie są podzielone to wg Ciebie w tym wątku będą jednoznaczne 8O :?: 8O
brajan899
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) brajan899 » 03.07.2008 16:06

to chociaz poradzcie jaka trasa dojechac z olsztyna do senj bo ja wogole nie mam pojecia :?
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 03.07.2008 16:10

brajan899 napisał(a):to chociaz poradzcie jaka trasa dojechac z olsztyna do senj bo ja wogole nie mam pojecia :?

jest do tego program:
http://www.viamichelin.com/viamichelin/ ... mePage.htm
Adam.B
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Adam.B » 03.07.2008 16:17

brajan899
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) brajan899 » 03.07.2008 16:26

dzieki za pomoc ja juz tą trase mam wydrukowana (bede jechal przez PL-CZ-A-SLO-CRO) tylko obawiam sie ze ta trasa moga byc korki prosze o rady jak mozliwie te korki ominac i jeszcze temat winietek ale to juz poczytam na forum :)
Lubuszanin
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Lubuszanin » 03.07.2008 16:33

brajan899 napisał(a):dzieki za pomoc ja juz tą trase mam wydrukowana (bede jechal przez PL-CZ-A-SLO-CRO) tylko obawiam sie ze ta trasa moga byc korki prosze o rady jak mozliwie te korki ominac i jeszcze temat winietek ale to juz poczytam na forum :)

Na 100% ominiesz korki lecac balonem, szybowcem, parolotnia, samolotem, zaczarowanym dywanem.
SDI
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) SDI » 04.07.2008 09:10

starzy forumowicze przeczytałem drugi podobny post najpierw odnośnie podróży ktoś spanikował że podczas długiej jazdy może nastąpić niedokrwienie kończyn i takie tam sensacje teraz tu ktoś pyta się o droge ..i słychać w tle Smiech,bo przecież są mapy nawet takie które można wydrukować.Zachowanie Wasze jest dziwne...A może ktoś jest niedzielnym kierowcą ,może jest tak zamotany że go to przerasta...powiecie niech zostanie w domu.czyli reasumując jak możecie pomóc to pomagajcie bo podobno po to jest to forum a jak nie umiecie to przemilczcie ..tylko po co wtedy tu się logujecie
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 04.07.2008 09:18

SDI napisał(a):starzy forumowicze przeczytałem drugi podobny post najpierw odnośnie podróży ktoś spanikował że podczas długiej jazdy może nastąpić niedokrwienie kończyn i takie tam sensacje teraz tu ktoś pyta się o droge ..i słychać w tle Smiech,bo przecież są mapy nawet takie które można wydrukować.Zachowanie Wasze jest dziwne...A może ktoś jest niedzielnym kierowcą ,może jest tak zamotany że go to przerasta...powiecie niech zostanie w domu.czyli reasumując jak możecie pomóc to pomagajcie bo podobno po to jest to forum a jak nie umiecie to przemilczcie ..tylko po co wtedy tu się logujecie

Zamiast pieprzyć bzdety przeczytaj jeszcze raz odpowiedzi.
Choćby w poście Adama jest rozpisana trasa o która pytał.
Pytający równiez odpowiedział, że dziękuje i że sobie to wydrukował.
Więc jaki masz problem ? Nabijanie postów ? Za to nie płacą na tym forum
Lubuszanin
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Lubuszanin » 04.07.2008 09:39

SDI napisał(a):starzy forumowicze przeczytałem drugi podobny post najpierw odnośnie podróży ktoś spanikował że podczas długiej jazdy może nastąpić niedokrwienie kończyn i takie tam sensacje teraz tu ktoś pyta się o droge ..i słychać w tle Smiech,bo przecież są mapy nawet takie które można wydrukować.Zachowanie Wasze jest dziwne...A może ktoś jest niedzielnym kierowcą ,może jest tak zamotany że go to przerasta...powiecie niech zostanie w domu.czyli reasumując jak możecie pomóc to pomagajcie bo podobno po to jest to forum a jak nie umiecie to przemilczcie ..tylko po co wtedy tu się logujecie

Widzisz, wszystko jest na forum i byloby latwiej znalezc interesujacy nas temat, gdyby byl na forum porzadek.A tak mamy kilka watkow na jeden temat do tego polowa nic ciekawego nie wnoszaca.A potem nowy uzytkownik tlumaczy sie, ze jest tak duzo tematow, postow, iz nie moze nic znalezc, albo poprostu nie chce sie nikomu wszystkiego czytac, bo niby czasu brak itp. Tutaj sa tylko ludzie i nikt nie zna recepty na droge bez korkow.Korek moze trafic sie chocby w Ruchocicach. Wystarczy, ze wywali sie furmanka z sianem i wszyscy stoja.

Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone