.png)
brajan899 napisał(a):..... opinie sa podzielone, jedni mowia ze przez wegry jest taniej i droga jest tez nie najorsza, inni znow mowia ze przez austrie jez duzo szybciej bo nie ma takich korkow....
brajan899 napisał(a):to chociaz poradzcie jaka trasa dojechac z olsztyna do senj bo ja wogole nie mam pojecia
.png)
brajan899 napisał(a):dzieki za pomoc ja juz tą trase mam wydrukowana (bede jechal przez PL-CZ-A-SLO-CRO) tylko obawiam sie ze ta trasa moga byc korki prosze o rady jak mozliwie te korki ominac i jeszcze temat winietek ale to juz poczytam na forum
.png)
SDI napisał(a):starzy forumowicze przeczytałem drugi podobny post najpierw odnośnie podróży ktoś spanikował że podczas długiej jazdy może nastąpić niedokrwienie kończyn i takie tam sensacje teraz tu ktoś pyta się o droge ..i słychać w tle Smiech,bo przecież są mapy nawet takie które można wydrukować.Zachowanie Wasze jest dziwne...A może ktoś jest niedzielnym kierowcą ,może jest tak zamotany że go to przerasta...powiecie niech zostanie w domu.czyli reasumując jak możecie pomóc to pomagajcie bo podobno po to jest to forum a jak nie umiecie to przemilczcie ..tylko po co wtedy tu się logujecie
.png)
SDI napisał(a):starzy forumowicze przeczytałem drugi podobny post najpierw odnośnie podróży ktoś spanikował że podczas długiej jazdy może nastąpić niedokrwienie kończyn i takie tam sensacje teraz tu ktoś pyta się o droge ..i słychać w tle Smiech,bo przecież są mapy nawet takie które można wydrukować.Zachowanie Wasze jest dziwne...A może ktoś jest niedzielnym kierowcą ,może jest tak zamotany że go to przerasta...powiecie niech zostanie w domu.czyli reasumując jak możecie pomóc to pomagajcie bo podobno po to jest to forum a jak nie umiecie to przemilczcie ..tylko po co wtedy tu się logujecie
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi