baunty napisał(a):To może głupie, ale patrząc na przekaz tego co się dzieje na Ukrainie, zastanawiam się czy kasa trzymana w bankach jest bezpieczna....
U nas tak.
Natomiast na giełdach panika. To mnie nie dotyczy. Nie mam żadnych akcji
baunty napisał(a):To może głupie, ale patrząc na przekaz tego co się dzieje na Ukrainie, zastanawiam się czy kasa trzymana w bankach jest bezpieczna....
Blaugrana napisał(a):baunty napisał(a):To może głupie, ale patrząc na przekaz tego co się dzieje na Ukrainie, zastanawiam się czy kasa trzymana w bankach jest bezpieczna....
U nas tak.
Bocian napisał(a):Blaugrana napisał(a):baunty napisał(a):To może głupie, ale patrząc na przekaz tego co się dzieje na Ukrainie, zastanawiam się czy kasa trzymana w bankach jest bezpieczna....
U nas tak.
Same hektary?![]()
Także myślę, że zagrożenia naszych milionów w naszych bankach nie ma
Bocian napisał(a):Najgorzej jak dojadą tam prorosyjscy Czeczeńcy i czeczeńskimi metodami będą chcieli wesprzeć Rosjan...
.png)
Blaugrana napisał(a):Bocian napisał(a):Najgorzej jak dojadą tam prorosyjscy Czeczeńcy i czeczeńskimi metodami będą chcieli wesprzeć Rosjan...
Albo antyrosyjscy Czeczeńcy i czeczeńskimi metodami będą chcieli wesprzeć Ukraińców.
baunty napisał(a):Blaugrana napisał(a):Bocian napisał(a):Najgorzej jak dojadą tam prorosyjscy Czeczeńcy i czeczeńskimi metodami będą chcieli wesprzeć Rosjan...
Albo antyrosyjscy Czeczeńcy i czeczeńskimi metodami będą chcieli wesprzeć Ukraińców.
Czeczeńcy niedawno sami walczyli z Rosją , a tu masz ci los![]()
qrwa, tam naprawdę jest niebezpiecznie
.png)
.png)
Blaugrana napisał(a):baunty napisał(a):Blaugrana napisał(a):Bocian napisał(a):Najgorzej jak dojadą tam prorosyjscy Czeczeńcy i czeczeńskimi metodami będą chcieli wesprzeć Rosjan...
Czeczeńcy niedawno sami walczyli z Rosją , a tu masz ci los![]()
qrwa, tam naprawdę jest niebezpiecznie
Też tak uważam.
Sytuacja na Krymie może być dla nas groźna.
Nie podoba mi się retoryka Rosji. Kojarzy z najgorszymi czasami.
sviva napisał(a):Czeczeńców bym się nie bał. Oni są pro rosyjscy tak jak ich prezydent Pan Kadyrow i premier Pan bodajże Bajsutdanow - szkody im nie zrobią. Zobaczcie, ze nawet klub piłkarski Terek Grozny gra w lidze rosyjskiej
Pewnie będzie tak, że Putin doprowadzi do referendum na Krymie i bez problemu dopilnuje aby wynik był dla niego korzystny (co nie będzie trudne skoro na Krymie 60% ludności jest pochodzenia rosyjskiego).
sviva napisał(a):Bocian i Raul73 dajcie na wstrzymanie. Przesadziłem z dygresją na temat pochodzenia. To nie było miłe. Za to przepraszam. Reszty się nie wypieram - to jest moje zdanie, mam do tego prawo. Wg mnie moje tezy mają podparcie faktami historycznymi. Nie będę się więcej kłócił bo to sensu nie ma. Wg mnie to co napisałem jest prawdą ale na siłę nikomu nie będę uskuteczniał, że moja racja jest mojsza bardziej od waszej bo moja racja jest mojsza a nie wajsza itd...
Do reszty kontrargumentów nie będę się odnosił bo nie ma po co.
P.S. w Niemczech nazwy miejscowości są w pisowni czeskiej na brązowych znakach drogowych tzn na informacji turystycznej i historycznej... A tego, że zamalowywaliśmy niemieckie nazwy miejscowości na znakach się nie wstydzę. Wtedy to był nasz sposób na okazywanie patriotyzmu...
tyle w temacie...
.png)
sviva napisał(a):Przesadziłem z dygresją na temat pochodzenia. To nie było miłe. Za to przepraszam. Reszty się nie wypieram - to jest moje zdanie, mam do tego prawo. Wg mnie moje tezy mają podparcie faktami historycznymi. [...]
Do reszty kontrargumentów nie będę się odnosił bo nie ma po co.
P.S. w Niemczech nazwy miejscowości są w pisowni czeskiej na brązowych znakach drogowych tzn na informacji turystycznej i historycznej... A tego, że zamalowywaliśmy niemieckie nazwy miejscowości na znakach się nie wstydzę. Wtedy to był nasz sposób na okazywanie patriotyzmu...
tyle w temacie...
.png)
Bocian napisał(a):sviva napisał(a):Czeczeńców bym się nie bał.
No ci z Biesłanu to prorosyjscy nie byli... Hipotetycznie gdyby takie komando wsparło Ukraińców wytworzyłaby sie ciekawa sytuacja dla Polski. Popieramy Ukraińców i walczymy ze światowym terroryzmem...
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.