TVN 24 podaje że Kłodzko pod wodą a droga na Boboszów nie przejezdna,
a my jedziemy za 3 godziny.
.png)
.png)
hrehor napisał(a):TVN 24 podaje że Kłodzko pod wodą a droga na Boboszów nie przejezdna,
a my jedziemy za 3 godziny.
.png)
.png)
michalek_101 napisał(a):Jeszcze raz powtarzam,że droga KłODZKO BOBOSZóW jest całkowicie PRZEJEZDNA można jechać bez obaw
.png)
bubbba napisał(a):michalek_101 napisał(a):Jeszcze raz powtarzam,że droga KłODZKO BOBOSZóW jest całkowicie PRZEJEZDNA można jechać bez obaw
Wyjeżdżam w poniedziałek 29.06 z Wałbrzycha i mam zamiar jechać właśnie przez Boboszów. Czy mógłbyś jeszcze dziś wieczorem napisać kolejny komunikat o przejezdności tej drogi ? Z góry dziękuję. W ostateczności mam jeszcze alternatywę przez Mieroszów lub Lubawkę.
.png)
moduscreati napisał(a):bubbba napisał(a):michalek_101 napisał(a):Jeszcze raz powtarzam,że droga KłODZKO BOBOSZóW jest całkowicie PRZEJEZDNA można jechać bez obaw
Wyjeżdżam w poniedziałek 29.06 z Wałbrzycha i mam zamiar jechać właśnie przez Boboszów. Czy mógłbyś jeszcze dziś wieczorem napisać kolejny komunikat o przejezdności tej drogi ? Z góry dziękuję. W ostateczności mam jeszcze alternatywę przez Mieroszów lub Lubawkę.
Jest spoko dzisiaj wróciłem ,polecam tą trasę:
Fux - wielki szacun dla trasy nr 2 przez Breclav i inne GrossKruty - zafajanie się jechało .Start Wałbrzych 19.50 Wiedeń 00.35 - przez Boboszów ale nie Kraliki tylko w Hustopicach za salonem Skody w lewo na Mohilnice nie na BRNO!!! (Crvana Voda ,Bila Voda,Dolni itp.,itd) (ok 40 km) .Z Boboszowa do autostrady 36 min - Polecam trase dla wszystkich na poludnie od Wroclawia. Naprawdę wielki szacun Fux !!! Walbrzych - Pula Medulin 936 km !!! Wg TomToma miało być 987....Ael niestety zapierdzielałem 19/20 06 w dniu frontu atmosferycznego od Ołomuńca lało tak jak nigdy aź do Koper - a tam 10C masakra!!!!
.png)
piotrs napisał(a):Moduscreati:
rozumiem, że w jedną sttrone jechałes przez Boboszów, a w drugą przez Breclav? Jak jechałeś od Olomunca do A4? są po drodze jakieś remonty?
dzięki
.png)
bartekj napisał(a):moduscreati napisał(a):bubbba napisał(a):michalek_101 napisał(a):Jeszcze raz powtarzam,że droga KłODZKO BOBOSZóW jest całkowicie PRZEJEZDNA można jechać bez obaw
Jest spoko dzisiaj wróciłem ,polecam tą trasę:
Fux - wielki szacun dla trasy nr 2 przez Breclav i inne GrossKruty - zafajanie się jechało .Start Wałbrzych 19.50 Wiedeń 00.35 - przez Boboszów ale nie Kraliki tylko w Hustopicach za salonem Skody w lewo na Mohilnice nie na BRNO!!! (Crvana Voda ,Bila Voda,Dolni itp.,itd) (ok 40 km) .Z Boboszowa do autostrady 36 min - Polecam trase dla wszystkich na poludnie od Wroclawia. Naprawdę wielki szacun Fux !!! Walbrzych - Pula Medulin 936 km !!! Wg TomToma miało być 987....Ael niestety zapierdzielałem 19/20 06 w dniu frontu atmosferycznego od Ołomuńca lało tak jak nigdy aź do Koper - a tam 10C masakra!!!!
Jak dojedziesz i będziesz miał możliwość daj zanć jak trasa, ja jadę 3 lipca (w piątek) też z Wałbrzycha
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi