a tu fragment pod jednym z Kaszteli (warowni) na końcu jednej z plaż
choć spędziłam tam trzy dni, a dokładnie w miejscowości Resnik - Kastele Stafilic (cel: zwiedzenie Splitu i Trogiru)
a obok w kierunku Rogoznicy, była już taka plaża
.png)
.png)
tomcioooo napisał(a):Na dzień dzisiejszy myśle ze bedzie to 4-5 osób
.png)
piekara114 napisał(a):Dla mnie też nie specjalnie,
a tu fragment pod jednym z Kaszteli (warowni) na końcu jednej z plaż![]()
raczej całkowicie zniechęca, przynajmniej mnie
![]()
choć spędziłam tam trzy dni, a dokładnie w miejscowości Resnik - Kastele Stafilic (cel: zwiedzenie Splitu i Trogiru)
a obok w kierunku Rogoznicy, była już taka plaża![]()
![]()
.png)
Agnieszka.Kulik napisał(a):piekara114 napisał(a):Dla mnie też nie specjalnie,
a tu fragment pod jednym z Kaszteli (warowni) na końcu jednej z plaż![]()
Witam, w celu sprostowania, pierwsze ze zdjęć zostało zrobione w miejscu, które z plażami nie ma nic wspólnego.
.png)
tomcioooo napisał(a):Termin jaki mnie interesuje to powiedzmy od początku lipca tak okolo 10 dni
.png)
.png)
mpapu napisał(a): Jak ktoś wczesniej mówił jest to dobra baza wypadowa i full zwiedzania. Mały minus tych lokalizacji to lotnisko.
.png)
piekara114 napisał(a):mpapu napisał(a): Jak ktoś wczesniej mówił jest to dobra baza wypadowa i full zwiedzania. Mały minus tych lokalizacji to lotnisko.
Powiem Ci, że lotnisko nawet nam nie przeszkadzało, nie lata tam aż tak dużo tych samolotów, a same samoloty pięknie się prezentowały od strony morza jak po starcie wynurzały się nad palmy i wznosiły się na tle gór Kozjak
Ale ta woda

.png)

.png)

.png)
.png)
.png)
bonar napisał(a):w ktorej to Kasteli jest to (?) wiekowe drzewo oliwne, widzieliscie je?
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne