Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Jakie szanse ze przjade w Pon na R. Makarska to znajde apart

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
rejestr123
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) rejestr123 » 12.08.2010 08:15

Po wielu poszukiwaniach nie znalazlem juz na necie nic ciekawego wolnego, zatem moje pytanie jakie są szanse ze jak przyjade w Poniedziałek lub Wtorek rano to że znajdę coś ciekawego z widokiem na morze ? PRoszę o szczerą odpowiedź :wink:
sławeka
Odkrywca
Re: Jakie szanse ze przjade w Pon na R. Makarska to znajde a

Nieprzeczytany postnapisał(a) sławeka » 12.08.2010 08:32

rejestr123 napisał(a):Po wielu poszukiwaniach nie znalazlem juz na necie nic ciekawego wolnego, zatem moje pytanie jakie są szanse ze jak przyjade w Poniedziałek lub Wtorek rano to że znajdę coś ciekawego z widokiem na morze ? PRoszę o szczerą odpowiedź :wink:

Nie dodałeś czy piszesz o sierpniu czy październiku :D
a tak na serio to sie nie stresuj, na pewno coś znajdziesz :wink:
rejestr123
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) rejestr123 » 12.08.2010 08:41

Dzieki za odp. No i chyba tak zrobimy bo na necie nie ma nic ciekawego... Oczywiście chcemy wyjechać na dniach...
Marisa
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marisa » 12.08.2010 08:48

W Makarskiej napewno znajdziesz apartament.Przy samym wjeżdzie do Makarskiej już cię "dopadną"
rejestr123
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) rejestr123 » 12.08.2010 08:55

No właśnie a propos tego "dopadania" Może mi powiedzieć jak to mniej więcej wygląda ? Oni mają jakieś zdjęcia apartamentów czy zagadują jedziecie się w ciemno i dopiero ogląda ? BO bardzo zależy mi na tarasie i ładnym widoczku na morze i teraz nie wiem.. MOże być z tym problem czy znajdę coś ? A drugie pytanie to czy codziennie oni stoją, czy tylko w turnusowych dniach czyli Piątek, Sobota ?
Marisa
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marisa » 12.08.2010 12:42

Stoją codziennie ,oczywiscie przy zmianach turnusów stoi ich więcej.Zatrzymujesz sie samochodem oni dochodzą pytają co potrzebujesz (właściwie to liczą osoby w aucie ) jeżeli mają to co by Ci pasowało to wsiadają z Tobą do samochodu i oglądasz apartament.To do niczego nie zobowiązuje.Jeżeli Ci nie pasuje odwozisz gościa na miejsce i jedziesz z następnym.Generalnie przy wjezdzie do Makarskiej będzie ich stało ok 3-4 różnie.Często jeden ma oferty od sąsiadów którzy tez maja wolne miejsca a nie stoją.Także napewno coś da sie wybrać.
Stela
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Stela » 12.08.2010 15:40

Matko, koszmar...
Czeka mnie to w tym roku, raz się mocno sparzyłam, ale ja wybieram głuszę i dziury zabite dechami, w których tych apartamentów jest tyle, co kot napłakał i wszystkie zajęte...

Chyba na Pelješac w tym roku :)

Pozdro
Ostatnio edytowano 02.09.2010 20:08 przez Stela, łącznie edytowano 1 raz
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 13.08.2010 20:34

Iwona_PB napisał(a):Chyba na Peljesać w tym roku :)

Pozdro

Byłem tam kilka lat temu, głuszy nie znalazłem :D
Housender
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Housender » 13.08.2010 20:48

Rok temu (dokładnie) robiłem objazd od Zadaru do Dubrovnika, wszędzie w ciemno, i w Makarskiej nie było problemu ze znalezieniem hacjendy, kwestia jest tylko gdzie i za ile :)

Ja dorwałem staruszkę, i dobiłem targu za 30E/dzień (byłem 2 dni), kwestia była taka że do plaży miałem około 10min piechotką, i apartament był dokładnie przy magistrali "8" , a dokładnie nad zakładem wulkanizacyjnym :)
Jak nic nie znajdziecie możecie tam uderzyć w akcie desperacji ;)
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone