pietja10 napisał(a):kaszpir napisał(a):Co do pogody i czemu ludzie jadą w czerwcu lub we wrześniu ....
Tunezja nie jest dla mnie alternatywą dla Chorwacji. I nigdy nią nie będzie, a pogoda spierd..ć może się dokładnie wszędzie i wolę mieć popsutą pogodę w Cro, posiedzieć na zadaszonym tarasie pijąc wino i patrzeć w morze i na masyw Biokovo niż gnić w hotelu w którym wszyscy patrzą na mnie jak na chodzący portfel.
A widzisz , a dla mnie najważniejszy jest udany urlop.
Gdybym sam jechał to może i nie było by problemu ale powiedz to dzieciakom które przyjechały się pokąpać w morzu ...
Nie ukrywam że byłby maksymalnie wkurzony jakbym pokonał 1600km (2 dni jazdy) i przywitała by mnie temperatura 20 stopni i deszcz ...
A nie ma co zaklinać rzeczywistości co niektórzy tutaj robią. Poprzedni tydzień jak i obecny (no chyba że się pogoda zmieni) są bardzo nieudane jak na Chorwackie "standardy".
Pogoda niczym nie różni się od tej w Polsce obecnie ...
Ja nie narzekam
Mało ludzi , więc i nie ma problemu z dostaniem lezaka i parasola na plaży. Mało ludzi i możemy sami korzystać sobie z basenu na tym samym poziomie co nas pokój (2 piętro). Mamy do własnej dyspozycji basen
Więc nawet jak była gorsza pogoda to tego zbytnio nie odczuliśmy ...
Nie ma zbytnio ludzi więc i nie trzeba stać w kolejce po jedzenie
Jesteśmy jedynymi polakami w hotelu
No cóż dla mnie liczy się pogoda. Nie po to czekamy cały rok na wakacje aby potem spędzić ten czas w swetrach na tarasie patrząc jak deszcz leje ...
Tak samo mogę spędzić urlop siedząc na tarasie w moim domu ...

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)

.png)