Mam tylko nadzieje (może ktoś to potwierdzi) że deszcze nie padają jak nad Bałtykiem od rana do wieczora
.png)
tomislav84 napisał(a):Mam tylko nadzieje (może ktoś to potwierdzi) że deszcze nie padają jak nad Bałtykiem od rana do wieczora
.png)
tomislav84 napisał(a):jutro wyjeżdżam - cro / mne i powiem szczerze że zaczynam panikować. Dwa razy byłem w CRO, to raz padało wieczorem a teraz .... hmm - strach mnie ogarnia.
Mam tylko nadzieje (może ktoś to potwierdzi) że deszcze nie padają jak nad Bałtykiem od rana do wieczora
.png)
Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):tomislav84 napisał(a):jutro wyjeżdżam - cro / mne i powiem szczerze że zaczynam panikować. Dwa razy byłem w CRO, to raz padało wieczorem a teraz .... hmm - strach mnie ogarnia.
Nie, latem nie padają
woojtekg napisał(a):No to trochę mnie uspokoiłaś
.png)
.png)
karin74 napisał(a):Kurcze my tez jutro jedziemy, i niezłą mam cykorę...te deszcze
.png)
maniust napisał(a):karin74 napisał(a):Kurcze my tez jutro jedziemy, i niezłą mam cykorę...te deszcze
Ja lecę za 3,5 godz. , cykorii ZERO!![]()
Nie wierz w te brednie pogodowe o deszczu.
Cro to nie PL , gdzie jak pada to leje non stop cały dzień , w Cro jak popada przelotnie to taka odskocznia od upałów.
.png)
.png)
maniust napisał(a):karin74 napisał(a):Kurcze my tez jutro jedziemy, i niezłą mam cykorę...te deszcze
Ja lecę za 3,5 godz. , cykorii ZERO!![]()
Nie wierz w te brednie pogodowe o deszczu.
Cro to nie PL , gdzie jak pada to leje non stop cały dzień , w Cro jak popada przelotnie to taka odskocznia od upałów.
.png)
, tak tylko nadmieniłem....