Pogoda w trasie :
Polska 12'C i deszcz
Czechy 14 i sucho
Austria w górach sucho i 8'C
Ale najwieksze jaja w Cro :
Mgła i 4'C nad ranem.....
Dopiero po wyjechaniu z tunelu Sveti rok skoczylo na 13'C
.png)
.png)
juveadamo napisał(a):U nas podobnie pierwszy wyjazd do Cro do Tucepi. Wyjazd w czwartek
Poważnie się zastanawiam czy jechać. Z dwójką małych dzieci i taka pogoda nie wiem czy jest sens.
.png)
kadetdudi napisał(a):juveadamo napisał(a):U nas podobnie pierwszy wyjazd do Cro do Tucepi. Wyjazd w czwartek
Poważnie się zastanawiam czy jechać. Z dwójką małych dzieci i taka pogoda nie wiem czy jest sens.
Moim zdaniem nie ma sensu. Dołóż i lećcie na all inclusive. W Bułgarii ładna pogoda, a ceny niższe.
..png)
.png)
juveadamo napisał(a):U nas podobnie pierwszy wyjazd do Cro do Tucepi. Wyjazd w czwartek
cyjzar napisał(a):Prognozy są tragiczne... ja też zastanawiam się nad wyjazdem... miałem jechać jutro wieczorem
.png)
.png)
.png)
.png)
przemo99 napisał(a):Też miałem dylemat czy jechać do Tucepi w zeszłym tygodniu. Prognozy tez były słabe i tak pt lampa, sobota miala byc makabra oczywiście w teorii wrozbitow pogodiwych byl piekny dzien z 40min deszczu i później znowu lampa, nd troche gorzej do 16 pozniej lampa ale i tak byl super dzien, od poniedziałku nie da sie żyć![]()
Także sugeruje nie gapic się w prognozy które nie biorą pod uwage tutejszych mikroklimatow i pakowac sie w auto. Coś tam deszczu pewnie bedzie ale zaeaz po nim bedzie plazing. Oczywiscie mozna też poleciec do egiptu albo na kanary decyzja nalezy do was:)
Pozdro z Tucepi lampa, goraco, ciepla woda.
.png)
.png)