Dziś wielu turystów wybrało się na Mostar - kolejka 500 m w Metkovic 3 h stania!
.png)
.png)
bykman napisał(a):Nie wiesz, ponieważ nie jesteś cromaniakiem, który pomimo deszczu, zimna, powodzi, a nawet erupcji wulkanu na Biokowie , żeby go miał na miejscu szlak trafić i tak pojedzie do CRO
.png)
maniust napisał(a):Doprawdy nie wiem po co jechać do cro jak tam taka kupa z pogodą, w tej chwili siedzę w aucie i chlodze się klimą , czekam na żonę i w Sopocie na komputerze pokazuje 34 c, stoję w cieniu.
maniust napisał(a):aha......i melduję że w Podgorze lampa.

.png)
mervik napisał(a):Maniek a powinieneś stać w słońcu ,szybciej byś rzucił swoje kg![]()
mervik napisał(a):....czy Maniek ma klona w Podgorze![]()
![]()

.png)
maniust napisał(a):aha......i melduję że w Podgorze lampa
(...)
Ja mam kamerkę z Podgory na pulpicie w w pracy , takie zboczenie , a podobno nie być ze mnie Cromaniak. .
dagolu napisał(a):W Podgorze lampa? Co najwyzej jak dotąd, słonce probuje się przebić przez chmury. No chyba że w innej Podgorze jestem.
.png)
.png)
erci napisał(a):maniust napisał(a):aha......i melduję że w Podgorze lampa
(...)
Ja mam kamerkę z Podgory na pulpicie w w pracy , takie zboczenie , a podobno nie być ze mnie Cromaniak. .dagolu napisał(a):W Podgorze lampa? Co najwyzej jak dotąd, słonce probuje się przebić przez chmury. No chyba że w innej Podgorze jestem.
maniust ma lagi na tej kamerzeobraz ma z lipca 2013

.png)
borsalino4 napisał(a):Baśka na KRK słońce. od dziś nadają upały; pięknie tu ...