Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Jak u Was z rezerwacją.Ja szukam i szukam,piszę i piszę..;-)

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 11.02.2009 18:07

holiday napisał(a):Ja natomiast nadal w polu. Znalazłam ten apartament w którym była ines (Orebic) jednak oferta przez pośrednika, ja szukam bezpośredniego kontaku. Rezerwacja bezpośrednia jest sporo tańsza niż po przez biura, dlatego tak mi to powoli idzie. Zawsze tak rezerwowałam, ale do tej pory dużo sprawniej to szło.
Juz tracę nadzieję na tanią i atrkcyjną rezerwację, a tak chciałabym posłuchać tych kojotów. Winka z Peljasac też bym się napiła. Ale Wam zazdroszę, tych rezerwacji.

Chcesz tanio , winka i kojotów :wink: :D
Proszę bardzo zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
:papa:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 11.02.2009 18:13

mkm napisał(a):
holiday napisał(a):Ja natomiast nadal w polu. Znalazłam ten apartament w którym była ines (Orebic) jednak oferta przez pośrednika, ja szukam bezpośredniego kontaku. Rezerwacja bezpośrednia jest sporo tańsza niż po przez biura, dlatego tak mi to powoli idzie. Zawsze tak rezerwowałam, ale do tej pory dużo sprawniej to szło.
Juz tracę nadzieję na tanią i atrkcyjną rezerwację, a tak chciałabym posłuchać tych kojotów. Winka z Peljasac też bym się napiła. Ale Wam zazdroszę, tych rezerwacji.

Chcesz tanio , winka i kojotów :wink: :D
Proszę bardzo zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
:papa:

Może nawet Bojana Bakete spotkasz... :)
Persa
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Persa » 05.04.2009 11:32

Po ponad dwóch miesiącach szukania,pisania meili smsów, znaleźliśmy i zarezerwowalismy.Taką urokliwie wygladajacą miejscowość na Hvarze;-)
Właśnie takiego miejsca szukaliśmy, troszkę daleko do miasta Hvar,ale raz na pewno tam się wybierzemy

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 05.04.2009 12:10

A co to? 8O
Persa
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Persa » 05.04.2009 12:25

Zatoczka Vela Stiniva ;-)
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 05.04.2009 12:32

Dzięki.
Jacek L
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jacek L » 05.04.2009 20:03

Persa napisał(a):Zatoczka Vela Stiniva ;-)

ale bym tam widział mój domek :D ..... cudnie !!!
Arti51
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Arti51 » 06.04.2009 18:37

Persa napisał(a):Zatoczka Vela Stiniva ;-)

Persa podaj jakieś namiary , może być na priv może jeszcze druga polowa sierpnia jest wolna

adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
mik_us
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) mik_us » 23.06.2009 06:02

W cichym i spokojnym miejscu zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link jest zarezerwowany apartament A3 w "domku" H2. Niestety ekipa mi się nie zgrała i apartament jest do odstąpienia w terminie od 1.08.09 do 14.08.09. Rezerwacja była zrobiona dla 4 dorosłych osób i jednego dziecka. Mój email adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Poprzednia strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Jak u Was z rezerwacją.Ja szukam i szukam,piszę i piszę..;-) - strona ...
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone