.png)
.png)
Piotrek_B napisał(a): Roztapiało się 1 lub 1 i 1/2 kostki masła ..
.png)
Tak, tak, to zdecydowanie była PalmaSVIBANJ napisał(a):sroczka66 napisał(a):.....
Roztapiało się 1 lub 1 i 1/2 kostki masła ..
Masła ??? To chyba do wersji takiej bardziej światecznejWersja codzienna ty była chyba jednak margaryna Palma . Smak też niepowtarzalny
.png)
maciek1956 napisał(a):Spadający z 2-go piętra, tuż przed pieszego, rozpuszczony w cienkiej probówce nadmanganian potasu--to specjalność z mojego bloku.
.png)
Leszek Skupin napisał(a):Cholera poszukuję do nich gąbek bo mi się były ściorały![]()
.png)
Viniu napisał(a):...A do kompletu szukam jeszcze w przystępnej cenie kolumn Unitra Zg-40-c...
Viniu napisał(a):...Najwiekszy problem to przekonać małżonkę... nie jest zachwycona moim "zbieractwem gratów"...
.png)
Viniu napisał(a):Leszek Skupin napisał(a):Cholera poszukuję do nich gąbek bo mi się były ściorały![]()
Ja tez dokupowałem, ale w sklepie internetiwym Pro-Tonsil chyba ze dwa lata temu. Koszt był tez cos koło 50zł za dwie sztuki z przesyłką. Niestety sklep z tego co słyszałem już padł......
.png)
.png)
.png)
.png)
weldon napisał(a):Wpisów tyle, że już sam nie wiem czy było, czy nie:
OGÓREK:
a z rzeczy rzucanych - wentyle rowerowe, napełnione wodą. Takie różowe serdelki się robiły.
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.