Nigdy na Zlot nie pojadę
.png)
darek1 napisał(a):Śniło mi się,![]()
![]()
Nigdy na Zlot nie pojadę![]()
![]()
.png)
anakin napisał(a):Chyba na łeb upadłeś, jeżeli myślisz, że ktoś będzie rył łopatami w zamarzniętej ziemi.![]()
Na Barycz zawieziem.
ps.
Dobrze radzę- odstaw to qrestwo, bo nie jest dobrze.
.png)
anakin napisał(a):Chyba na łeb upadłeś, jeżeli myślisz, że ktoś będzie rył łopatami w zamarzniętej ziemi.![]()
Na Barycz zawieziem.
ps.
Dobrze radzę- odstaw to qrestwo, bo nie jest dobrze.

BeJur napisał(a):moje dziecko ma książkę - "Miś Fantazy poznaje tajemnice Kryształu" .... teraz już wiem o kim to
.png)
anakin napisał(a):![]()
![]()
![]()
Masz zamiar z dzieckiem po psychologach chodzić![]()
Weź jej może jakie "Pokemony" kup......
Chociaż nie.....to też o darku.![]()
.png)
darek1 napisał(a): ..........Aby się nie zdemaskować zacząłem zakrywać twarz rękoma i cofać samochód do tyłu.
..... Zajec krzyknął wpierd..lić warszawskiemu cwaniakowi. ....... krzykneli wyciągnąć go z samochodu utopimy tego Rasputina
![]()
Dopadają mnie przy Starym Dębie i krzyczą powieśmy go. Pot zalewa mi czoło ledwo zyję. ............... ale Wojan mówi, żeby zakopać mnie i śladu nie bedzie. Popiera go Anakin, że to dobry pomysł. ..... Fiolek z Be Jur podają Anakinowi i mężowi Roxi szpadle. Adam K i Kv kopią dół.
krakuscity napisał(a):Ja zawsze myślałem, że Ty masz takie specyficzne poczucie humoru ale Ty Darku jesteś po prostu
pop........y.
Szpital w Tworkach to miejsce dla Ciebie a nie forum cropl
.png)
AndrzejPK napisał(a):darek1 napisał(a): Inaczej gdyby było nie wykonywałbym swojego zawodu quote]
Tak się składa, iż nie rzucając słów na wiatr bardzo dobrze znam Twoje środowisko pracy. Nadmienię też, że badania psychologiczne, które Was aktualnie dotyczą "nachalne" nie są i sam pewnie zdajesz sobie z tego sprawę...
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.