BeJur napisał(a):Bocian napisał(a):Dla mnie, koło humoru to nawet nie stało. Ale każdy jakiś swój poziom prezentuje...
i zauważ Sławek, że napisał to ktoś, komu inne poczucia humoru nie pasują
Beata ..... czy to do mnie jest adresowane.
.png)
BeJur napisał(a):Bocian napisał(a):Dla mnie, koło humoru to nawet nie stało. Ale każdy jakiś swój poziom prezentuje...
.png)
woka napisał(a):BeJur napisał(a):Bocian napisał(a):Dla mnie, koło humoru to nawet nie stało. Ale każdy jakiś swój poziom prezentuje...
Beata ..... czy to do mnie jest adresowane.Myślę, że nie
.png)
krakuscity napisał(a):darek1 napisał(a):
Szpital w Tworkach to miejsce dla Ciebie a nie forum cropl
![]()
![]()
nie jest aż tak skrajnie żle Krakusie
![]()
![]()
![]()
Jest źle, powiesić, zakopać, utopić piszesz to do policjanta, lekarza, pracownika naukowego , zwykłego zjadacza chleba więc radzę Ci spadaj z naszego wątku i nigdy tu nie wracaj.
woka napisał(a):krakuscity napisał(a):darek1 napisał(a):
![]()
![]()
nie jest aż tak skrajnie żle Krakusie
![]()
![]()
![]()
Jest źle, powiesić, zakopać, utopić piszesz to do policjanta, lekarza, pracownika naukowego , zwykłego zjadacza chleba więc radzę Ci spadaj z naszego wątku i nigdy tu nie wracaj.
Panowie ....... bez nerwów. To tylko internet ..... więcej luzu i uśmiechu na twarzy.
woka napisał(a):Bocian napisał(a):Woka, czy to nie ty chciałeś kogoś do sądu podawać za net?
.... wnioskuję, że to żart.
woka napisał(a):BeJur napisał(a):ja się staram tak pisać, żeby było czytelnie ... skoro Cię ruszyło - bardzo dobrze
Poczytaj ten post w którym się zapytałem, cytując. Tam jest "trzecia" osoba. Nie jest to jednoznaczne.
.png)
woka napisał(a):BeJur napisał(a):ja się staram tak pisać, żeby było czytelnie ... skoro Cię ruszyło - bardzo dobrze
Poczytaj ten post w którym się zapytałem, cytując. Tam jest "trzecia" osoba. Nie jest to jednoznaczne.

.png)
BeJur napisał(a):nie mam w zwyczaju tłumaczyć się przed nikim![]()
beJur napisał(a):przekaz był ... prosty
.png)
Bocian napisał(a):krakuscity napisał(a):Ja zawsze myślałem, że Ty masz takie specyficzne poczucie humoru ale Ty Darku jesteś po prostu
pop........y.
Zawsze to mówiłem, popieram. Poza tym, marniutka ta prowokacja...

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.