Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Sen Darka1-IX krakowskie ogólnopolskie spotkanie

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 05.12.2012 23:32

malina1959 napisał(a):
darek1 napisał(a):No wie koleżanka. Żeby mnie tak osądzać. Koleżance chyba się śniło :)

Muszę kolegę wyprowadzić z błędu, ja mam przyjemniejsze sny :lol: :lol:

Domyślam się koleżanko Malino. :oops: :oops: :oops: :D :wink:
PETERENZO
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) PETERENZO » 05.12.2012 23:56

malina1959 napisał(a):Darek, skoro wszędzie Cię pełno na forum to:
albo Cię wywalili z roboty,
albo jesteś na chorobowym i masz wysoką gorączkę.

Z góry zapewniam, że to żart - żeby nie było :mrgreen:

Jest jeszcze alternatywa! Pilnuje fotoradaru :lol:
romuald22
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) romuald22 » 06.12.2012 00:07

malina1959 napisał(a):...albo jesteś na chorobowym i masz wysoką gorączkę...

Można nie być na chorobowym i mieć wysoką gorączkę lub na odwrót. Bez gorączki na chorobowym być można.
W każdym razie uśmiałem się nieco :lol: .
Też ostatnio jakieś sny miewałem ale...
a kysz, a kysz...senne mary... :wink: :lol:
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 07.12.2012 07:42

Czy też o Zlocie w Krakowie. Kolegę też gonili ?????
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 07.12.2012 09:58

W Krakowie nie było żadnego Zlotu.
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 07.12.2012 17:00

Przejęzyczyłem się. Było rzeczywiście spotkanie ale mi śniło się, że jest to Zlot. Zresztą czy to ważne. Tak czy siak chciano mnie zlinczować.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 07.12.2012 17:28

Tak czy siak :lol: było to tylko w Twoim śnie :oczko_usmiech:
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 07.12.2012 21:21

Dla Szanownego kolegi Janusza tytułem przerywnika na forum

Na górze młot, na dole sierp,
To jest nasz radziecki herb!
Chcesz to żnij, chcesz to kuj
Tak czy siak dostaniesz chuj !
romuald22
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) romuald22 » 08.12.2012 12:47

darek1 napisał(a):Czy też o Zlocie w Krakowie. Kolegę też gonili ?????

Ależ skąd - nikt mnie nie gonił. Z resztą prawdopodobnie by nikt nie dogonił.

W moim śnie też gdzieś pojechałem.
Prawie wszyscy byli przyjaźnie nastawieni.
Niestety z racji zbyt małej ilości postów i małego stażu byłem kompletnie nierozpoznawalny.
Żeby zwrócić na siebie uwagę podjechałem drabiniastym wozem na kołach z metalową obręczą i przedstawiłem się. Chętnych do poprzecinania opon w tej sytuacji nie było.
Reszta przyjaźnie nastawionych pomagała jak mogła. Jedni gdzieś obrok dla konia znaleźli, inni zmierzyli ile koni ma mój koń i jakie zużycie i jakiego paliwa prezentuje.
Niektórzy radzili jaki GPS sobie kupić to tej formy przemieszczania się i jaki laptop byłby mi się przydał. Ale w związku z ogólnie przez wszystkich stwierdzonym brakiem możliwości zamontowania obydwu na dyszlu - temat szybko obumarł.
Z koniem było najgorzej. Zwierze chowane na owsie i w ciszy gór. A tu nagle słyszy rezolutną muzykę dobiegającą do jego kłapciastych uszu z wnętrza stylowego lokalu. I jak hołubca nie pierdyknie, 2/4 rytm przyswoi..."Dirty Dancing" się chowa.
Zanim uspokoiłem zwierze to mój cały zapas cukru w kostkach który miałem do końca grudnia do herbaty - zniknął. Zeżarła bestia wszystko. Ale teraz jestem pewien, że dałem się nabrać - udawała z tą muzyką. Spod łba potem na mnie zerkała myśląc pewnie - "aleś ty głupi - na disco polo dałeś się nabrać".
W tle pojawiły się też porady jak ominąć autostradę żebym biedy sobie nie narobił w drodze powrotnej. Jedni radzili tak, inni tak. Ja oczywiście uparty pojechałem swoją drogą - przez bagna. Po powrocie szkapina nie była zadowolona ale na myjni dwa razy puściłem jej program z nabłyszczaniem to się uspokoiła.
Z koniami nie jest dobrze. Opowiedz koniowi sen to w odpowiedzi głupio zarży.
:wink:
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 08.12.2012 22:40

AndrzejJ. napisał(a):
darek1 napisał(a): Wtem Bocian z Anakinem krzykneli łapać skur....

Taaa... oni wyjatkowo dobrzy w tym są . :D Ciągle kogoś na forum lapią.I to podkreślanie swojego zawodu.Jestesmy policjantami.Tak ....my wielcy policjanci. :D
A jak przy tym przeklinają ,niby skrycie ,ale wiadomo pokazują swoje ja i jaja :wink: , wielkie ego policjanta no bo co kurwa ,teraz posłuchajcie mojego avatara jak jeden pisze . :D
Wiadomo mają kompleksy,admin im wybacza.
Obudzilem się ,to tylko mój sen był to o czym pisałem.:mrgreen:

Miałem nadzieję że skończysz tą wojnę podjazdową. Myliłem się. Wielokrotnie. Więc ja tą wojnę skończę za Ciebie.
:papa:
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 09.12.2012 07:39

AndrzejJ. napisał(a):
darek1 napisał(a): Wtem Bocian z Anakinem krzykneli łapać skur....

Taaa... oni wyjatkowo dobrzy w tym są . :D Ciągle kogoś na forum lapią.I to podkreślanie swojego zawodu.Jestesmy policjantami.Tak ....my wielcy policjanci. :D
A jak przy tym przeklinają ,niby skrycie ,ale wiadomo pokazują swoje ja i jaja :wink: , wielkie ego policjanta no bo co kurwa ,teraz posłuchajcie mojego avatara jak jeden pisze . :D
Wiadomo mają kompleksy,admin im wybacza.
Obudzilem się ,to tylko mój sen był to o czym pisałem.:mrgreen:

Nie wiem czy to java czy sen ale kolego Andrzeju zaliczyliście czerwoną kartkę. Tym razem realnie. :D
Będziecie kolego mieli czas na przygotowywanie potraw światecznych i ubieranie choinki. Wesołych Świąt kolego Andrzeju :papa: :papa: :papa:
Poprzednia strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.