Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Istria czy Dalmacja :)

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Adam.B
Cromaniak
Istria czy Dalmacja :)

Nieprzeczytany postnapisał(a) Adam.B » 16.04.2007 17:36

witam wszystkich :))) Cromaniaków ^^ :) ... Mam pytanko , czy jest różnica między temperaturą na Istri i dalmacji chodzi mi o lipiec i Sierpień :)) rówenież o temp Adriatyku w tych miesiącach :) :)
z góry dzieki za wszystkie odpowiedzi :)) pozdrawaim wszystkich :)
to ja ewa
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) to ja ewa » 16.04.2007 18:19

adam11 napisał(a):witam wszystkich :))) Cromaniaków ^^ :) ... Mam pytanko , czy jest różnica między temperaturą na Istri i dalmacji chodzi mi o lipiec i Sierpień :)) rówenież o temp Adriatyku w tych miesiącach :) :)
z góry dzieki za wszystkie odpowiedzi :)) pozdrawaim wszystkich :)

No nie chcę być złośliwa,bo nie leży to w mojej naturze ,ale ręce i nogi opadają :!: No to już naprawdę wstyd,żeby nie chciało się skorzystać z forumowej wyszukiwarki albo z jakiejkolwiek innej.I jaki to jest sens,żeby pytać i odpowiadać na pytanie napewno wcześniej zadane przez kogoś.Wiem,że forum istnieje po to ,między innymi,żeby pytac o różne rzeczy.Ale ludzie, litości!Wykażcie chociaz trochę inicjatywy! Bo jak dalej tak będzie,to za jakiś czas zapytacie"a kto za mnie pojedzie do Chorwacji?Bo ja na to za leniwy jestem"
Przepraszam,jeśli kogoś uraziłam,ale naprawdę nie zdzierżyłam :( .I oczywiście nie wnerwilo mnie tylko i wyłącznie zapytanie adama11,chodzi o wiele innych pytań tego typu

I zeby nie było,że nie ma na forum:
http://www.izor.hr/eng/online/puntajurana/
forum/viewtopic.php?t=14849&highlight=temperatury
forum/search.php?mode=results

i pewnie jeszcze wiele innych
krzysio21
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) krzysio21 » 16.04.2007 19:22

No nie chcę być złośliwa,bo nie leży to w mojej naturze ,ale ręce i nogi opadają :!: No to już naprawdę wstyd,żeby nie chciało się skorzystać z forumowej wyszukiwarki albo z jakiejkolwiek innej.I jaki to jest sens,żeby pytać i odpowiadać na pytanie napewno wcześniej zadane przez kogoś.Wiem,że forum istnieje po to ,między innymi,żeby pytac o różne rzeczy.Ale ludzie, litości!Wykażcie chociaz trochę inicjatywy! Bo jak dalej tak będzie,to za jakiś czas zapytacie"a kto za mnie pojedzie do Chorwacji?Bo ja na to za leniwy jestem"
Przepraszam,jeśli kogoś uraziłam,ale naprawdę nie zdzierżyłam :( .I oczywiście nie wnerwilo mnie tylko i wyłącznie zapytanie adama11,chodzi o wiele innych pytań tego typu

I zeby nie było,że nie ma na forum:
http://www.izor.hr/eng/online/puntajurana/
forum/viewtopic.php?t=14849&highlight=temperatury
forum/search.php?mode=results

i pewnie jeszcze wiele innych[/quote]

Popieram w 100% nic dodać nic ująć :lol: Napisać że ręce opadają to mało :wink: Pozdrawiam i życzę dużo cierpliwości( wszystkim ) :papa:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 16.04.2007 19:26

I jeszcze jeden przydatny link dla adama11 (trzeba włączyć głośniczki)
http://www.toya.net.pl/~qqraczy/lekcja2.swf

:wink: :papa:
chesjowisz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) chesjowisz » 16.04.2007 19:44

Janusz Bajcer napisał(a):I jeszcze jeden przydatny link dla adama11 (trzeba włączyć głośniczki)

No no ,głośniczki. :wink:
Kochany adamie 11 jeśli chodzi o odpowiedż na Twoje pytanie to zbytniej różnicy w temperaturach w lipcu i sierpniu między Istrią i Dalmacją nie ma.Spocisz się napewno.W temperaturze wody też nie ma różnicy.Jedyny wyjątek to kanał Braćki gdzie uchodzi Cetina.Tam woda może być zimniejsza.Ale tak trochę. :wink:
piotrulex
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrulex » 16.04.2007 20:25

opcja szukaj :lol:
Adam.B
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Adam.B » 16.04.2007 20:56

przperoaszam :( jeżeli zirytowało was moje pytanie :( ... ale naprawde nie widzialem :((( i dzieki za pomoc : )))
Adam.B
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Adam.B » 16.04.2007 20:59

nie orjentuje sie zbyttnio na forum bo żadko na nim byywam : ) więc napisałem teamt :) a znając dobre serca :PP cromaniaków :P liczylem na szybką odpowiedz i tyle :) hehe pozdrawaim : :)) : ]
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 16.04.2007 21:59

adam11 napisał(a):nie orjentuje sie zbyttnio na forum bo żadko na nim byywam : ) więc napisałem teamt :) a znając dobre serca :PP cromaniaków :P liczylem na szybką odpowiedz i tyle :) hehe pozdrawaim : :)) : ]

:wink: cosik mi się zdaje, że te literki w zdaniach specjalnie poprzestawiałeś :lol:
No chyba,że te literki piszesz po "literku" :wink:
asikx
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) asikx » 17.04.2007 10:22

adam11 napisał(a):nie orjentuje sie zbyttnio na forum bo żadko na nim byywam : ) więc napisałem teamt :) a znając dobre serca :PP cromaniaków :P liczylem na szybką odpowiedz i tyle :) hehe pozdrawaim : :)) : ]

:D :) :lol: :D :) :lol: :) :D hehe też się uśmiałem :lol: :) :D :twisted: :lol: :) :D hehe :!: :twisted: :D :) :lol: :) :lol: :D

Pozdrawiam, hehe. rozbawiony :D :lol: hehe :) :lol: :D

Rafał
Adam.B
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Adam.B » 19.04.2007 20:42

hehe ale śmieszne :)))) :] poprosrtu pisałem szybko ;PPP :)) i dlatego :PPP xD pozdrawaim :)))
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 20.04.2007 07:14

adam11 napisał(a):hehe ale śmieszne :)))) :] poprosrtu pisałem szybko ;PPP :)) i dlatego :PPP xD pozdrawaim :)))

Fajne tłumaczenie :lol: :lol: :lol: coś w stylu "piszę wolno bo wiem, że czytasz wolno" :lol: :papa:
krzychu_72
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) krzychu_72 » 20.04.2007 07:56

adam11 napisał(a):hehe ale śmieszne :)))) :] poprosrtu pisałem szybko ;PPP :)) i dlatego :PPP xD pozdrawaim :)))

spkoo ym tez kilkamy 300 zankow an mintue i jaoks sei dogdaujmey
rwniez pozdrawaim
hrehor
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) hrehor » 20.04.2007 08:17

Janusz Bajcer napisał(a):I jeszcze jeden przydatny link dla adama11 (trzeba włączyć głośniczki)

Janusz to potrafi rozbawić :D :D :D :D
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 20.04.2007 08:25

:wink:
Pewnego pięknego poranku, gdy słonko jeszcze zaspane przy dźwiękach ćwierkających wróbelków leniwie otworzyło swoje wielkie okrągłe oko, przez Twoją mądrą główkę przeleciała słodka chęć opanowania sztuki bezwzrokowego posługiwania się klawiaturą. :)
Już postanowiłeś! W pełni zdecydowany w swojej wielkiej sile zapału do nauki.
Twoje rączki aż drżą chcąc dotknąć klawiszy bez nadzoru wzrokowego. :)
Chcą sprostać dobrze wykonanej misji, zdobyć tą jakże bardzo zachwalaną przez Twoich rówieśników umiejętność...
:wink:

źródło: http://www.kspnk.prv.pl/

Natomiast aby pozostać w temacie - można połączyć Istrię z Dalmacja (i zobaczyć dodatkowo Wenecję i Kotor w Czarnogórze)
http://www.logos-tour.pl/index.php?p=of ... &id_mia=65

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone