didik napisał(a):Głupoty to sam Waść wypisujesz w większośći tematów
Jasne.... udowodnij to jeszcze.
Nie swoim widzimisię, ale argumentami.
Nie wypowiadam się/nie dyskutuję z zasady w sprawach na których się w ogóle nie znam- niech to do Ciebie dotrze.
Chcesz polemizować i pójść na argumenty?
Nie wiem co ty o sobie myślisz, żeby wiecznie wypisywać oczywiste oczywistośći, doradzać, oceniać.
Heh, a co powiesz o tych, którzy o te "oczywiste oczywistości" tu masowo pytają, co?
Jeśli już chcesz takie zarzuty czynić to Ci odpowiem, ze owszem- mam pewną wiedzę i nie mam zamiaru ani się jej wstydzić ani jej ukrywać.
Natomiast chętnie się z nią dzielę na niejednym forum. Nie muszę się z tym obnosić, bo jest normalne, że jak ktoś chce to innym odpowie, skoro co chwilę ktoś o coś pyta.
Źle???
Nie wiem co każdy kto tu dzieli się z innymi tym co wie, widział i chce napisać o sobie myśli, ale cieszę się, że jest z czego czerpać.
Tak wiec zamiast głupio krytykować czyjeś zaangażowanie, wolę z niego korzystać.
Chłopie, tu nie o to chodzi co się myśli o sobie- zejdź na ziemię- to nie forum psychologów czy naukowych eksperymentów nad ludzkimi myślami- ale forum turystyczne- więc albo coś wiesz i byłeś, przeżyłeś, widziałeś lub znasz dobrze temat- albo nie wiesz i nie chrzanisz głupot.
Tyle w temacie.
Nie jest prawdą, że tu wszyscy z forum się stołują w knajpach i barach.
Kto czyta uważnie- ten wie i nie ma tu nic do rzeczy co ja myślę i co mam w głowie.
Chcesz z tym dyskutować?
Naprawdę?
A gromada miłośników campingu, która żywi się sama? I przywozi sporo kuchennych gratów nie po to, by to leżało. Zobaczcie sobie na campach jak to jest.