.png)
filip122 vel Darek napisał(a): Rozbrajają mnie ludki które jadą do Chorwacji i pija polskie piwo.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.png)
Lednice napisał(a):filip122 vel Darek napisał(a): Rozbrajają mnie ludki które jadą do Chorwacji i pija polskie piwo.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A ja odebrałem opinię jako żartobliwą i nic w niej nie zauważyłem złego.![]()
Nie dajmy się zwariować
.png)
Lednice napisał(a):filip122 vel Darek napisał(a): Rozbrajają mnie ludki które jadą do Chorwacji i pija polskie piwo.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jesteśmy na forum dyskusyjnym, nie na obradach stowarzyszenia wzajemnej adoracji![]()
Za chwilę ktoś inny wyskoczy z hasłem, że o alkoholu nie wolno pisać, bo on jest niepijący i że czuje się obrażony samą wzmianką o wódce i piwie![]()
Krytyka dotyczyła pewnego
z w y c z a j u
a nie spraw moralnych, dobra i zła.
Empatia dotyczy współczucia komuś w cierpieniu, a ktoś wożący wódkę i piwo raczej nie cierpi![]()
Nie dajmy się zwariować

.png)
filip122 vel Darek napisał(a):Lednice napisał(a):filip122 vel Darek napisał(a): Rozbrajają mnie ludki które jadą do Chorwacji i pija polskie piwo.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nie dajmy się zwariować
Dokładnie tak miałem na myśli, z natury jestem żartobliwy a ta ilość emotów w mojej wypowiedzi chyba sama świadczy o tym jaki jest charter mojej wypowiedzi![]()
![]()
![]()
![]()
jak by ktoś miał wątpliwości
![]()
![]()
.png)
rafalisko30 napisał(a):Ale się porobiło, wszystkiemu winne Karlovacko!!!
Tylko się odpowiednio ubezpiecz, weź zapasy żywności, i zabukuj wcześniej kwaterę w dobrej cenie jeśli jedziesz w sezonie, zwłaszcza w okolice Makarskiej - mam wrażenie, że ostatnio popyt w szczycie sezonu zaczyna tam przewyższać podaż, więc nie liczyłabym na cenowe okazje w ciemno w takim terminie... .png)
Lednice napisał(a):Empatia dotyczy współczucia komuś w cierpieniu, a ktoś wożący wódkę i piwo raczej nie cierpi![]()
baunty napisał(a):Lednice napisał(a):Empatia dotyczy współczucia komuś w cierpieniu, a ktoś wożący wódkę i piwo raczej nie cierpi![]()
Wypij tam literek wieczorem, to zobaczysz czy nie będziesz cierpiał
oczywiście nie od razu, rano będzie potrzebna empatia
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko