Re: Ile kosztuje urlop w Chorwacji
napisał(a) darek1 » 16.09.2014 20:35
Na urlopie byłem 13 dni i zapłaciłem około 5800 zł za 3 osoby. Kwatera po 45 euro przez 7 dni 40m od morza, 3 dni po 60 nad samym morzem, 3 dni po 50 euro Węgry i Czechy 1 dzień po 40 euro euro = 2704,20 zł, Winietki = 362, 88 zł, Paliwo = 1424,24 zł, Rozrywka jedzenie = 1300 zł
Ogółem 5800 zł Trasa z Warszawy przez Czechy i Austrię. Miejscowość Starigrad Pakostane.
Da radę da jak się chce. Na głupoty kasy nie wydaję typu skuter na 10 minut, albo wystawną kolację której nie można przejeść po co i na co. W Konobie byłem 3 razy. Cóz można robić rodzina trzyosobową - na pewno nie szaleć bo po co. Lodów nie brakowało, wina też, pizzy nie jedliśmy tylko normalne dania typu frytki, z grilla mięsa, kalmary i mule. Co miałem na trampolinie skakać i wydawać kasę, na makrelę jechać na fish piknik - po co jak byłem 2 razy w innych latach. Rakiji nie piłem bo z kim, z zona , córką. Tak, tak - nie trzeba szafować pieniędzmi aby dobrze odpocząć, połapać rybki itp. Pozdrawiam.

Czy brałem jedzenie z Polski - tak brałem i smacznie jadłem. Że taniej niż w Chorwacji - zapewne i dobrze nam było.