napisał(a) asikx&rafikx » 01.08.2012 18:42
Bocian napisał(a):asikx&rafikx napisał(a):mifal77 napisał(a):lhd napisał(a):Jak na Wasze wpisy patrzę, to zaczynam się obawiać czy 4k na 2 osoby we wrzesień 10 dni starczy.... Owszem, jedziemy jednym autem z parą.

są tacy co w chorwacji na 2+1 wydają po 10k PLN za 8-10 dni. Dla mnie to są kosmiczne pieniądze i moim skromnym zdaniem wydane zupełnie bezsensu.
Jeżeli nie bedziecie nocowali po drodze w hotelach po 40Ejro od osoby za noc + śniadanie 15ejro, do tego znajdziecie sobie jakieś fajne miejsce po normalnej cenie 10-15 ejro od osoby do tego jakiś grill no i robienie grubszeych zakupow w lidlu lub czyms podobnym. do tego obowiązkowo trzeba znaleźć metę z winkiem po 10zł za 1,5l w plastikowych butelkach (mniam

) i rakija po 20zł za 1l (pychotka

) i dacie spokojnie radę.
Sypiam tranzytowo w hotelach.
Nie lubię i nie umiem gotować.
Nie interesuje mnie spędzanie urlopu przy grillu (zwłaszcza w upale).
Lubię jeść w knajpach.
Nie będę szukać lidla. Mogę się zaopatrywać w konzumie, studenacu czy najbliższym sklepie.
Nie lubię winka po 10 pln, ani w obojętnej cenie z plastikowej butelki. Nie pijam rakiji.
Moje życie jest bez sensu.
No to moje jeszcze się tli małym płomyczkiem bo pijam z plastiku i lubię rakiję

:) A przedni Plavac 2011 u Bobo w szkle po 30 kun, to raptem z 17 zeta

Dasz rade Rafał

Heheh
To pisałam ja, Aśka, ale tak, damy radę...
Jeszcze 10 dni....
Gavuni u Mate, winko u Bobo, widok z tarasu, małolata szalejąca wodzie z Luciją, zbiegowisko na plaży jak Bobo wraca z połowu, naleśniki Fani, lignje na zaru i blitva z krumpirom u Mate...
TO JEST WARTE KAŻDYCH PIENIĘDZY!
A ile kto wydaje, jego sprawa. Ja nie piszę, ze jak ktoś wydaje 3tys. to to jest bez sensu.
I tak samo jak ktoś wydaje 30 tys. to to też jego sprawa.
Kto ma, ten wydaje. Jak chce.
Pozdrawiam,
Aśka