Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Igrane sierpień 2012 apartament dla 2 dorosłe + 2 dzieci

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
zibi123
Turysta

Postnapisał(a) zibi123 » 08.01.2012 14:57

Witam forumowiczów, poszukuję apartamentu dla 2 dorosłych i 2 dzieci w wieku 7 i 3 lata, najlepiej w Igrane lub innej cichej miejscowości w okolicy, termin to druga połowa sierpnia, jeśli możliwe to by z właścicielami był kontakt po polsku ale to niekonieczne, dzięki za podpowiedzi i linki.
ElaK
Plażowicz

Postnapisał(a) ElaK » 08.01.2012 15:29

Witaj, Igrane ma swoją stronę w necie zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link, tam możesz do woli wybierać i przebierać w apartamentach. Sa tam podane telefony kontaktowe do właściecieli i czesto adresy mailowe. Czy ktoś mówi po polsku tego nie wiem, ja mailuje po angielsku z naszą gospodynią a właściewie z jej córką. Oczywiście niektóre moga być już zajęte, przez zapobiegliwych urlopowiczów. :lol: Z tego co widać na forum to miasteczko zyskuje wielu fanów. Ja w tym roku pojadę tam po raz piąty, do tych samych gospodarzy! :D Znalazłam mój wakacyjny raj i tego się trzymam, dopóki córce się nie znudzi :wink:
pawelh
Cromaniak

Postnapisał(a) pawelh » 08.01.2012 18:17

Bez języka dasz radę w końcu to Słowianie :lol:
2salamandra22
Croentuzjasta

Postnapisał(a) 2salamandra22 » 16.01.2012 09:27

Ja już zarezerwowałam Igrane na ten rok dla 10 osób.
albe
Croentuzjasta

Postnapisał(a) albe » 20.01.2012 16:11

Ja w Igrane polecam ten zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
byłem tam w zeszłym roku i jestem zadowolony co potwierdzam rezerwacją na sierpień obecnego roku :lol: :lol: :lol: .
Mamy ze znajomymi zaklepane 2 AP na tym samym piętrze z wspólnym tarasem i pieknym widokiem na całą zatoczkę :hut:
Na podlinkowanej wcześniej stronce napewno coś znajdziesz.
Pozdrawiam
heca7
Cromaniak

Postnapisał(a) heca7 » 20.01.2012 22:55

A my byliśmy u Vedrany Perić- jest na stronie miejscowości. Ma 2 apartamenty i 2 domki bardzo stylowo i klimatycznie urządzone.
sneer
Cromaniak

Postnapisał(a) sneer » 01.06.2012 22:25

Podpinając się pod istniejący temat, mam pytanie do osób, które już były w Igrane (ja jeszcze nie). Mam na oku ładny apartament z super widokiem:

Obrazek

Właściciel mówi, że plaza jest 350m w linii prostej i ok 500m drogą. Niestety nie mam dokładnej lokalizacji tego apartamentu na żadnym planie miasta (prócz tego, że leży w jego "starej" części). Czy ktoś może mi na podstawie tego zdjęcia powiedzieć, gdzie on mniej więcej się znajduje? Widze też, że dom jest na sporym wzniesieniu, nie wiem czy po kilku dniach przeżyje tą wspinaczkę (szczególnie że z dzieciakami) :) Dzięki.
heca7
Cromaniak

Postnapisał(a) heca7 » 02.06.2012 18:34

Patrzę na to zdjęcie i ja mieszkałam niżej. Wydaje mi się, że po prawej widać półkolistą drogę i mieszkałam w tym domu przy którym ona "znika" na zdjęciu. Byliśmy z 3 dzieci. Najmłodsze miało wtedy 3,5 roku, najstarsze 8,5. Chodziliśmy na plażę "dziką". Osobiście miałam po prostu dość. Jak dla mnie za wysoko było , docierałam do domu na czworakach, ugotowana i jeszcze część rzeczy trzeba było nieść. Zależy jaką macie kondycję. Ja pod górkę chodzić nie mogę- siada mi serce. Twoja kwatera jest jeszcze wyżej. Widoki piękne, dom super ale myśl, że muszę znów i znów się wspinać z tobołami psuła mi humor. Dzieci wyglądały na mniej zmęczone :wink:
sneer
Cromaniak

Postnapisał(a) sneer » 03.06.2012 14:00

heca7, dziękuje Ci bardzo za odpowiedź. Po dyskusji z przyjaciółmi, z którymi mamy jechać, zdecydowaliśmy się jednak zmienić apartament na znacznie bliższy morza: zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link. Mamy nadzieję, że ten wybór będzie optymalny, choć widok na morze mniej porywający :) Pozdrawiam,
JustineM
Croentuzjasta
Re:

Postnapisał(a) JustineM » 20.09.2012 17:06

albe napisał(a):Ja w Igrane polecam ten zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
byłem tam w zeszłym roku i jestem zadowolony co potwierdzam rezerwacją na sierpień obecnego roku :lol: :lol: :lol: .
Mamy ze znajomymi zaklepane 2 AP na tym samym piętrze z wspólnym tarasem i pieknym widokiem na całą zatoczkę :hut:
Na podlinkowanej wcześniej stronce napewno coś znajdziesz.
Pozdrawiam

Albe
napisz mi proszę czy jest przy domu jakiś ogród z miejscem do biesiadowania. Grill. Ile płaciliście za app w sierpniu i czy gospodarze są gościnni :) Wymiana ręczników, czysta pościel, przymykanie oczu na biegające wkoło dzieci itd
Jak masz więcej fotek app i otoczenia domu to proszę wyślij na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Mariusz78
Globtroter

Postnapisał(a) Mariusz78 » 26.01.2013 13:47

Witam
poszukuje apartamentu dla 9 osób w Igrane. Możecie coś polecić? Mam na oku jeden apartament (Vila Daniel Simic tuż przy plaży). Czy warto?
Natka_r
Globtroter

Postnapisał(a) Natka_r » 27.01.2013 12:57

Hej, ja niedawno też miałam ten dylemat - wysyłałam dziesiątki maili - z Igrane dostałam propozycje z apartamentów Minca - są tuż przy plaży, i Vila Nikola (trochę wyżej). Mogę podesłać linki do nich jak ktoś sobie życzy.
Mariusz78
Globtroter

Postnapisał(a) Mariusz78 » 27.01.2013 14:41

Natka_r poproszę o namiary adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl. Dzięki
Natka_r
Globtroter

Postnapisał(a) Natka_r » 27.01.2013 15:08

Mariusz78 - poszło
Mariusz78
Globtroter

Postnapisał(a) Mariusz78 » 27.01.2013 15:50

Dzięki Agnieszka
Następna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone