W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Prosze o rade jaka wyspe wybrac Hvar czy Brać lub moze cos innego macie do zaoferowania jade 1 raz do Cro z gropa znajomych . Jesli ktos posiada dane noclegowe to bede wdzieczny Pozdrowienia
Na pierwszy wypad do cro proponuję riwierę makarską lub odcinek Split-Omisz-Makarska,a na wyspy można zrobić jednodniowy wypad(Brac),lub 2-dniowy(Hvar).
saturn_18 napisał(a):Na pierwszy wypad do cro proponuję riwierę makarską lub odcinek Split-Omisz-Makarska,a na wyspy można zrobić jednodniowy wypad(Brac),lub 2-dniowy(Hvar).
super pomysl !!!!
tym bardziej ze z riwiery widac hvar i brac jednoczesnie
Ja pierwszy raz w chorwacji byłam na Hvar i tam sie "zakochałam w chorwacji"Atmosfera wyspy jest inna niz pozostałych miejscowości.TO prawda że Podgora,Makarska,DubrownikSĄ PIĘKNE BO I GÓRY I MORZE,ALE HVAR TO HVAR
berta napisał(a):Ja pierwszy raz w chorwacji byłam na Hvar i tam sie "zakochałam w chorwacji"Atmosfera wyspy jest inna niz pozostałych miejscowości.TO prawda że Podgora,Makarska,DubrownikSĄ PIĘKNE BO I GÓRY I MORZE,ALE HVAR TO HVAR
Zgadzam się. A jednodniowa wycieczka to za mało na Hvar czy Brać.