Ech marzy mi się
.png)
.png)
Chyba muszę robić postoje w jakichś mniej urodziwych miejscach 
.png)
Szczęściarzdids76 napisał(a):Dzięki za podróż po wyspie![]()
Jeszcze trochę ponad dwa miesiące i znów tam będę
To zasługa miłych gościBuber napisał(a):Gusiu przewesoła i miła relacja...
W dodatku bez klimy przez ten wredny nawiewBuber napisał(a): ... Wracać w taką piekną pogodę to męka, współczuję...
O tak, za tunelem to już prawie jak w domuBuber napisał(a): ...Dopiero za tunelem można się uspokoić...
Tak zróbMagda O. napisał(a):Bardzo dziękuję za fajną relację. Powspominałam sobie Brač i postanowiłam sobie, że tym roku nie ma zmiłuj! Zatrzymamy się na Odmorište Krka choćbym miała symulować chorobę!...
Gdyby to było takie proste. W drodze powrotnej Macieju przejął kierownice a on umie tylko do przodu jechaćbeatabm napisał(a):... Szkoda wyjeżdżać, ja bym tam została. Trzeba było szybko na autostradzie zawrócić i zostać w swoim małym domku![]()
Na razie brak mocy przerobowych, może po majówcebeatabm napisał(a): ... Pięknie było, wesoło. A teraz to nie pozostaje mi nic innego jak czekać na Twoja kolejną, wrześniową podróż. Mam nadzieję że mi umilisz oczekiwanie na wyjazd, co?Nie każ sie prosić
A proszę bardzo, bierz co chceszCROnikiCROpka napisał(a):Twoja relacja to mój tegoroczny przewodnik - dziękuję
Powstała też trochę dzięki Tobie, no bo kto wykonał dla mnie ten zwiad kempu?Habanero napisał(a):Dzięki Gusiu, było rewelacyjnie i pięknie![]()
Twoja kolejna bardzo dobra relacja![]()
Bez wątpienia pomoże wszystkim,
którzy wybiorą Brać na wakacje
Wszystko co dobre kiedyś się kończy niestety, ale idzie nowy sezon i będzie świeża krew do spijaniamegidh napisał(a):Szkoda że już koniec.
Fajnie było tu zaglądać.
No niestety, na majówkę zapowiada się gorsza pogoda niż ta którą mamy od 2 tygodnisu-petar napisał(a): ... W niedzielę zaproponowałem żonie, by na majówkę pojechać w Bieszczady. Niestety dostałem kosza, "nie ma mowy, znowu będzie lać i będzie zimno" - odpowiedziała
...
Trzeba spełnić zatem marzenietyniolek napisał(a):Jak czytam Twoje relacje, to zawsze mnie nachodzi ochota, żeby odwiedzić miejsca, w których byłaś. Jak na Lefkadę mnie wyciągnęłaś, to Brać już w sumie małe piwo przed śniadaniem
Ech marzy mi się
Katerina napisał(a):Na Odmorište Krka ostatnio w drodze powrotnej miałam straszny kryzys - usiadłam pod oliwką koło restauracji i zalałam łzami![]()
![]()
To już lepiej wcale. Zamknąć oczy i przed siebie a małż niech prowadziKaterina napisał(a): ... Chyba muszę robić postoje w jakichś mniej urodziwych miejscach![]()
Wpadam cały czasKaterina napisał(a): Jeszcze raz dzięki , będzie mi tu smutno samej, wpadnij czasem do mnie na jakieś dobre jedzonko
![]()

Dla mnie to również była ogromna przyjemność wrócić do tamtych chwilAdamZ napisał(a):Podziękuję za piękną relację z mojej ulubionej wyspy w rytmie hiciora z lat osiemdziesiątych
Przyjemnie było powspominać Brackie widoczki![]()
.png)
Na razie brak mocy przerobowych, może po majówce
A Ty już gotowa na wyjazd? Toż to tuż, tuż.
Większosć zakupów już zrobiona, jeszcze trzeba poszykować jedzonko - biorę sie za to chyba w sobotę, wszystko popakować .png)

.png)
.png)
I ja dziękuję za obecnośćmaslinka napisał(a):Gusiu, było przemiło i bardzo wesoło
Dzięki za piękną relację z jednej z moich ulubionych wysp
Już zapraszampomorzanka zachodnia napisał(a):Super relacja z Supetaru. Bardzo przydatna a zarazem zabawna. Następnym razem też z Wami jadę
Relacja trwała 3 m-ce i 1 dzieńIgłą pinii napisał(a):Gusiu, dziękuję za możliwość przecztania tak fajnej, ciepłej, rodzinnej relacji. Zaglądając tu codziennie przez kilka tygodni, zżyłam się z Wami niesamowicie! No i przypomniałaś mi też miejsca z moich fantastycznych wakacji na wyspie. Trochę mi smutno, że to już koniec. Pocieszam się, że już za minutkę otwarcie nowego sezonu wyjazdów
.png)
.png)
agata26061 napisał(a):Ja również podpinam się do podziękowań za relację. Czekam na relację z wrześniowej Chorwacji, więc nie ociągaj się i zaczynaj kolejną podróż. Już tak niewiele zostało do majówki i kolejnych wakacyjnych wyjazdów do Cro, że mam nadzieję niedługo zasypać się relacjamiNa Twoje czekam z niecierpliwością
.png)
gusia-s napisał(a):agata26061 napisał(a):Ja również podpinam się do podziękowań za relację. Czekam na relację z wrześniowej Chorwacji, więc nie ociągaj się i zaczynaj kolejną podróż. Już tak niewiele zostało do majówki i kolejnych wakacyjnych wyjazdów do Cro, że mam nadzieję niedługo zasypać się relacjamiNa Twoje czekam z niecierpliwością
Muszę mieć chwilę wytchnienia, na stworzenie jakiegoś planu majówkowego bo chcemy wystartować za 8 dni dokładnie
![]()
Tym razem tylko we dwoje. Z grubsza pomysł jest taki ... Praga, Adršpašskoteplické skály, Wrocław. Mamy na to 9 dniKolejność dowolna ale chyba zaczniemy od Pragi i będziemy się cofać. Oby tylko pogoda nam nie pokrzyżowała planów
Na razie jak na złość pierwsze 3 dni majówki w miejscach na naszej trasie nie zapowiadają się ciekawie
gusia-s napisał(a):I ja dziękuję za obecnośćmaslinka napisał(a):Gusiu, było przemiło i bardzo wesoło
Dzięki za piękną relację z jednej z moich ulubionych wysp
Skręca mnie z ciekawości czy w tym roku zdradzicie Cro

.png)
Powrót do Nasze relacje z podróży