Tydzień temu moje dziewczyny były na pokazach z naszą Kasią, wróciły zachwycone
.png)
.png)
.png)
.png)
gusia-s napisał(a):Ależ nie to Królewskie Ogrody Światła przy Pałacu w warszawskim Wilanowie
.png)
To tak jak jabeatabm napisał(a):Pięknie![]()
Tydzień temu moje dziewczyny były na pokazach z naszą Kasią, wróciły zachwycone
Byłam pierwszy raz, ekspozycje zmieniają chyba każdego roku?CROnikiCROpka napisał(a):W Wilanowie jest bosko, sama mam masę zdjęć z ich ogrodów światła
Katerina napisał(a): ... Pochwalę się naszym parkiem w Oliwie...
Też piękniesu-petar napisał(a): ... Fajne, baśniowe klimaty....
.png)

.png)
.png)
.png)
beatabm napisał(a):Czasem myślę że właśnie w takiej cichej i spokojnej wiosce z chęcią bym zamieszkała

.png)
Katerina napisał(a):Wieża bardzo kojarzy mi się z ciastkiem z kremem, a raczej weselnym tortem![]()
![]()
Niestety, ja poświęciłam miejscowości tylko chwilkę, a żałuję ,gdyż w tych uliczkach jest uroczo, i perspektywa z góry też inna
.png)
beatabm napisał(a):Katerina napisał(a):Wieża bardzo kojarzy mi się z ciastkiem z kremem, a raczej weselnym tortem![]()
![]()
Niestety, ja poświęciłam miejscowości tylko chwilkę, a żałuję ,gdyż w tych uliczkach jest uroczo, i perspektywa z góry też inna
Tobie to ostatnio wszystko się z weselem kojarzy. Torty, sztachety![]()
![]()
.png)
Lustra są nadal, a na pewno jedno od strony, którą my wyjeżdżaliśmyBuber napisał(a):Te światła to postęp ...dawniej były tylko lustra, w części wytłuczone....
Do morza w sumie rzut beretem, najbliżej do BnM ale i do Milnej ze 6,5 kmbeatabm napisał(a):... Czasem myślę że właśnie w takiej cichej i spokojnej wiosce z chęcią bym zamieszkała
Wszędzie byśmy chcieli pobyć zapewne dłużej ale niestety chcąc zobaczyć jak najwięcej zakątków i jeszcze poplażować to się nie da w jeden urlop a co dopiero w kilka dniKaterina napisał(a):Niestety, ja poświęciłam miejscowości tylko chwilkę, a żałuję ,gdyż w tych uliczkach jest uroczo, i perspektywa z góry też inna
Jazda na rowerze miedzy miejscowościami nie należy do najłatwiejszych niestetypawel silesia napisał(a): Ja Ložišće odwiedziłem na rowerze. Jechaliśmy wtedy z ekipą do Milnej.
To była nasza najdłuższa wycieczka rowerowa...
.png)
Powrót do Nasze relacje z podróży