Katerina napisał(a):gusia-s I weź tu człowieku sobie wtargaj np. nową kanapę![]()
A wyobraź sobie ciężkie walizki na metalowych kółeczkach pod taką górkę po tych kogulach
Albo fortepian
Gusia, wytłumacz mi, początek urlopu a y opalona jakby to był koniec
.png)
Katerina napisał(a):gusia-s I weź tu człowieku sobie wtargaj np. nową kanapę![]()
A wyobraź sobie ciężkie walizki na metalowych kółeczkach pod taką górkę po tych kogulach
Katerina napisał(a):gusia-s[quote I weź tu człowieku sobie wtargaj np. nową kanapę![]()

.png)
tomekkulach napisał(a):Katerina napisał(a):gusia-s[quote I weź tu człowieku sobie wtargaj np. nową kanapę![]()
....I tu się kończy feminizm![]()
Jak trzeba wynieść szafę na trzecie piętro![]()
.png)
Walizki to jeszcze jakoś zasapiesz się ale wciągniesz natomiast z fortepianem to bez szansbeatabm napisał(a):Katerina napisał(a):gusia-s I weź tu człowieku sobie wtargaj np. nową kanapę![]()
Albo fortepian![]()
![]()
Trzeba być elastycznymtomekkulach napisał(a):Katerina napisał(a):gusia-s[quote I weź tu człowieku sobie wtargaj np. nową kanapę![]()
....I tu się kończy feminizm![]()
Jak trzeba wynieść szafę na trzecie piętro![]()
Kochana ja tu jestem jeszcze nieopalonabeatabm napisał(a):Gusia, wytłumacz mi, początek urlopu a y opalona jakby to był koniec
Katerina napisał(a):
Ja za feminizmem absolutnie nie obstaję

.png)
.png)
tomekkulach napisał(a):Katerina napisał(a):
Ja za feminizmem absolutnie nie obstaję
Nawet bym Cię (Gusię,Beatę i inne tutaj)
nie śmiał o to podejrzewać![]()
ponoć feministki są brzydkie![]()
Ok już nie brnę...![]()

.png)
No to tym bardziej się nie nadajemytomekkulach napisał(a):... ponoć feministki są brzydkie...
Można było iść jeszcze wyżej w górę lecz nie wiadomo było czy nas to całkiem nie wyprowadzi z miasteczka. Być może gdzieś wyżej odbijała znowu jakaś ścieżynka prowadząca w dół.Abakus68 napisał(a):... Niemniej jednak takie ścieżynki, co to trzeba wracać tymi samymi mnie nieco irytują. Wolałbym przetruchtać jakieś okrążenie. A dziś to byłoby potrzebne, jak sobie pomyślę o pączystych jutro....
A we mnie odżywają super wspomnieniapomorzanka zachodnia napisał(a):Twój spacer tą piękną alejką w Sutivanie wzbudza we mnie szereg emocji : zachwyt, radość,zazdrość, pożądanie...lata oraz coraz cieplejsze uczucia do selfiesticków...
Dopóki szło się między domami i był cień to jeszcze nie było najgorzej, potem wyszliśmy na patelnię także desant w dół został okrzykniety jednogłośniedhmegi napisał(a):Fajny spacer po tych kogulach odbyliście. I pomimo tego, że trochę męczący, to nagrodzony super widokiem.
.png)
.png)
gusia-s napisał(a): Walizki to jeszcze jakoś zasapiesz się ale wciągniesz natomiast z fortepianem to bez szansz klawiszy co najwyżej keyboard bo pianinkiem też nie wykręcisz
![]()

.png)
Zwykłe ciachobeatabm napisał(a):O rany, też nie mam pączków. Ale mam ciacho, chyba da radę w zastępstwie?
Katerina napisał(a):gusia-s2 pąki zaliczyłam do kawkiO ,rany,...zapomniałam o pączkach
![]()
![]()
Zaraz też coś sobie zorganizujęI wcale nie zamierzam przetruchtać żadnego okrążenia
![]()
Dziewczyny dziś to obowiązek wręczMikromir napisał(a):... Po pączki muszę lecieć!![]()
TwardzieleMikromir napisał(a):... A do Pustinji Blacy to jakoś fortepian dotaszczyli w całości z samej zatoki...No, ale to nie były feministki
, a poza tym do dziś w dokumentacji pustelni zostały kwity, ile po drodze wycycali... Motywacja była silna...
![]()
...
.png)
A do Pustinji Blacy to jakoś fortepian dotaszczyli w całości z samej zatoki...No, ale to nie były feministki
, a poza tym do dziś w dokumentacji pustelni zostały kwity, ile po drodze wycycali... Motywacja była silna...
![]()
.png)
Zwykłe ciachoNo coś Ty ... to jakbyś zamiast cyców beczkę piwa na pokład wzięła
![]()
Powrót do Nasze relacje z podróży