piekara114 napisał(a):Aż mnie kusi w lipcu zajrzeć do lokalnego punktu it i zapytać się o drogę do "ocean"...
Zapytaj

.png)
Taniej i mniej ludzi niż w Splicie, tam młodzi po jeździe byli cali przemoczeni, bo na pewno ciężko utrzymać taki lód, gdy temp powietrza jest powyżej 10 stopni i dużo osób na raz korzysta .png)
Postrach "wyspiarskich" plażowiczów, czyli Makarski Jadran:
I kolory inne i czcionka napisu inna

.png)
Bbee88 napisał(a):Jestem 100% pewna, że te pomyłki to wina jakiegoś domorosłego tłumacza
wiolek_lp napisał(a):Ale się wam udało z tym cudownym zachodem słońca na Biokovo![]()
wiolek_lp napisał(a):Tu wrzucam urywek z koncertu![]()
Kapitańska Baba napisał(a):Postrach "wyspiarskich" plażowiczów, czyli Makarski Jadran:
Zmianił swoją szatę graficznąI kolory inne i czcionka napisu inna
![]()
Kapitańska Baba napisał(a):Widzę, że karetka w Supetarze jak zawsze na swoim miejscu czeka na pacjentów
.png)
maslinka napisał(a):wiolek_lp napisał(a):Tu wrzucam urywek z koncertu![]()
Fajne, trochę w stronę jazzu

.png)

.png)
wiolek_lp napisał(a):Naprawdę świetne koncerty![]()
https://photos.app.goo.gl/jmZDEfMj24sNJ9fc8
Żałuję, że nie mogliśmy być dłużej i w inny dzień
Epepa napisał(a):Ale się ucieszyłam, gdy zobaczyłam Supetar!
Epepa napisał(a):Mnie zdziwił widok Makarskiego Jadrana podczas ubiegłorocznej majówki w Bolu. Gdy przepłynął przy naszej zacisznej zatoczce miałam minę, jakbym zobaczyła ducha.

crooopka napisał(a):Ajjj te zdjęcia z zachodu słońca w ok. Skywalk są przepiękne, takie klimatyczne
.png)

):
, czyli odpowiedź na pytanie o lokalizację raju 
.png)
.png)
maslinka napisał(a):To jej stałe miejsce? Widzisz, na to też nie zwróciłam wcześniej uwagi

Powrót do Nasze relacje z podróży