ajdadi napisał(a):Nawet gdybym chciał to Tobie nie załatwię...wszystkie chojny poszły do ludzi
...
...Pozdrawiam.
.png)
ajdadi napisał(a):kmichal napisał(a): ... kiedyś znajomości wystarczały - i komu to przeszkadzało ...
Firma ,która to robi się nie wyrabia...jeśli jednak przyjedzie nowa dostawa...to dam cynka...![]()

kmichal napisał(a):
... a już myślałem, że przygotowania rozpoczęte - chociaż to jest niepodobne do Ciebie ......
się nie dowiedziała ,że chyba w czwartek klepnąłem rezerwację na przyszły rok... 
.png)
ajdadi napisał(a):A w tajemnicy Tobie powiem...tak żeby Aga vel Mysza się nie dowiedziała ,że chyba w czwartek klepnąłem rezerwację na przyszły rok...
.png)
.png)
ajdadi napisał(a):kmichal napisał(a):
... a już myślałem, że przygotowania rozpoczęte - chociaż to jest niepodobne do Ciebie ......
A w tajemnicy Tobie powiem...tak żeby Aga vel Myszasię nie dowiedziała ,że chyba w czwartek klepnąłem rezerwację na przyszły rok...
![]()

kmichal napisał(a):
... no to gratuluję ...... a jaki region, jeżeli to nie tajemnica ...
...

piekara114 napisał(a):Super, w końcu będzie Epir....![]()
![]()
![]()
Będę Cię stale dopingowała, aby ta relacja miała właściwe tempo....

.png)
ajdadi napisał(a):Nie ma czego wczoraj wieczorem dostałem odwołanie...albo przystanie na nową cenę jeszcze raz droższą...
nie winię strony na której to rezerwowałem tylko właściciela...który zachował się jak człowiek nieodpowiedzialny.
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe