No i wjechałem na Sv.Jure (w 2003 r.) - ale drugi raz już nie wjadę
.png)
.png)
.png)
.png)
jolanta napisał(a):nie znam dobrze Chorwcji czy z Makarskiej jest daleko do Biokowa?
.png)
kulka53 napisał(a):Może ktoś móglby mi pomóc![]()
![]()
Potrzebuję dokladnej mapy turystycznej rejonu Bijele i Samarske Stijene z zaznaczonymi szlakami. Może istnieje gdzieś w sieci strona z której móglbym ściągnąć/wydrukować taką mapę?
.png)
TQ napisał(a):Połaziłem troche po górkach wokół Omis. Podejscie 4 h na najwyższą.TRoche goraco, a zeby byo fajniej to wszystkie szlaki sa biało-czerwone - nie widze zadnej różnicy więc po co przepłacac hahaha. Nigdy nie wiesz gdzie wejdziesz. Bylismy z kolega jedynymi tyurystami. Podejscie powiedziałbym jak czarnym szlakiem ale widoki za to przepiekne
.png)
kulka53 napisał(a):Może ktoś móglby mi pomóc![]()
![]()
Potrzebuję dokladnej mapy turystycznej rejonu Bijele i Samarske Stijene z zaznaczonymi szlakami. Może istnieje gdzieś w sieci strona z której móglbym ściągnąć/wydrukować taką mapę?
Przydalaby mi się też podobna mapa Parku Narodowego Risnjak i rejonu Sneżnika.........
.png)
TQ napisał(a):hmm co do kolorów szlaków to ja mam zupełnie dziwne doświadczenia. Chodziłem troche po górach wokół Omis i Duce (25km na południe od Splitu). Dziwna sprawa ale wszystkie szlaki były czerwone. Bez wzgledu na to gdzie sie szło szlak był czerwony, czasami sie nawet krzyżował z innym, oczywiście także czerwonym. Ale widok z góry na Omis jest rewelacyjny. Cztery godzinki pod górke i jest fajnie
.png)
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne