Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Gliwice...PAG Jak najlepiej dojechać

Którędy jechać? Ile zajmuje pokonanie trasy? Na jakich odcinkach drogi są płatne? Gdzie przekraczać granice? Nocować po drodze czy nie? A jeśli tak, to gdzie? Co zabrać w podróż, na co uważać, jak się zachowywać, jak radzić sobie w sytuacjach kryzysowych. Gdzie nie warto tankować i co z LPG.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
madzia245julia
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) madzia245julia » 10.02.2009 23:02

Gliwice ........PAG JAK TRASE NAJLEPIEJ WYBRAC DZIEKUJE
Adam,K
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Adam,K » 11.02.2009 06:59

Gliwice, Cieszyn, kawałek Czech do przejścia z Słowacją - kierunek Żilina. Dalej autostradą na Bratysławę. Potem do przejścia granicznego z Austrią i kierunek Wiedeń potem Graz. Cały czas authoban. Dalej są opcje. 1. Pałatna słoweńska mini autostrada 35E. 2. Objechanie płatnych dróg bokiem (ja tak zrobiłem i w tym roku znów tak pojadę). W Chorwacji autostrada aż do Zadaru więc nie ma problemu.
Są oczywiście inne opcje drogi, które bez kłopotu znajdziesz na naszym forum. Możesz jechać przez Węgry drogą 86, żeby uniknąć winiety słoweńskiej.
Pozdrawiam.
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 11.02.2009 07:15

Coś michelin mi nie działa - nie mogę podlinkować.
klik
Skonfiguruj wg potrzeb.
Powodzenia
Jacek

PS. Jorgus słusznie prawi...
Ostatnio edytowano 11.02.2009 07:47 przez Vjetar, łącznie edytowano 3 razy
jorgus111
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jorgus111 » 11.02.2009 07:39

madzia245julia napisał(a):Gliwice ........PAG JAK TRASE NAJLEPIEJ WYBRAC DZIEKUJE

Proponuje lekturę działu FAQ tam znajdziesz info o trasach :wink:

Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone