Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

GIEŁDA PAPIERÓW WARTOŚCIOWYCH- Pogadajmy

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 13.06.2013 19:05

MRK napisał(a):
Dawaj do nas, dawaj. No gdzie się będziesz kisić? Na lokatach? Belka, inflacja i nie będzie na waciki:).

Giełda to był moim życiu dawny, 1,5 roczny epizod chociaż zawsze na waciki starczało. :) Wyjeżdżając w Bieszczady musiałam przestać się w to bawić bo zwyczajnie nie miałam jak zleceń składać, gdyż wtedy było to możliwe tylko telefonicznie a naszym jedynym źródłem kontaktu było wtedy CB. Teraz to już inna bajka.
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 13.06.2013 21:25

Kenik napisał(a): Wyjeżdżając w Bieszczady .....

Że tak zapytam (jeżeli można) - nadal jesteś w tych przepięknym, uroczym i urokliwym miejscu. :oops:
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 13.06.2013 21:27

MRK ..... jakby co to rano wysłałem na priv.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 13.06.2013 21:35

woka napisał(a):Że tak zapytam (jeżeli można) - nadal jesteś w tych przepięknym, uroczym i urokliwym miejscu. :oops:

A nie, nie ... teraz równie piękne Beskidy :)
MRK
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MRK » 13.06.2013 23:38

woka napisał(a):MRK ..... jakby co to rano wysłałem na priv.

Wiem...ogarnę jutro...w sumie dzisiaj....
AdamSz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) AdamSz » 14.06.2013 08:12

... Szanowny Kolego Adam ... wąteczek się ujawnił, przeczytałam i ...

Witam.....No to super !!!! ...dzięki Adminie obyś żył wiecznie na jakiejś wyspie w HR :D ........witam starych i nowych (starych inwestorów :wink: )...a przede wszystkim autora kol. kaszubskiego ..... to ja już nie będę się tu udzielał za codziennego bajkopisarza :D .... Może ktoś, coś .... nowe, to nowe ....pozdr
AdamSz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) AdamSz » 20.06.2013 12:38

Witam...Nie chcę tu bufonić, jak Wałęsa, co to wszystko wie i wszystko przewidzał, ale to jest to, o czym pisałem (patrz wyżej)..Zresztą rynek był zmęczony i przegrzany.....Znalażła się wymówka do zjazdu....To dlatego trzeba było zwjać pozycje......Lets goł tu brejk....
.....................
Acha, pozwoliłem sobie sprawdzić kolege admina......wątek dalej nie pokazuje się w ostatnio poruszanych tematach......Zmiana życzenie - na WYSPY - Franciszka józefa, bo Grenlandia za ciepła :D ....chyba że mam kompa widzącego inaczej :D
MRK
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MRK » 21.06.2013 09:33

No i jak? Zakupy wczoraj zrobione?:)
AdamSz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) AdamSz » 21.06.2013 09:59

Dzisiaj kontrolnie odkupiłem lubawę, syntka i troche projekta......Zobaczymy, jak tam dalej...jak się utrzyma., to w przyszłym tygodniu wracam cała gębą na rynek...pozdr........a może jeszcze dzisiaj afternun
..................................
Trochę przegapiłem z tym zaangażowaniem w szulernię i eurasów nie mam :roll:
kaszubskiexpress
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaszubskiexpress » 21.06.2013 18:26

Jakiś armagedon. Wig 20 prawie - 10 % w tydzień.

Po wakacjach zaczynam kupować.
:hut:
barbaratraka
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) barbaratraka » 21.06.2013 18:36

Po wakacjach pewnie będzie wiadomo co z giełdą i walutą.Gorzej dla tych co teraz wyjeżdżają i waluta kosztuje ile kosztuje.
MRK
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MRK » 21.06.2013 22:45

kaszubskiexpress napisał(a):
Po wakacjach zaczynam kupować.

Zakladasz odbicie obecnych dolow dopiero po wakacjach?
kaszubskiexpress
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaszubskiexpress » 21.06.2013 23:20

MRK napisał(a):Zakladasz odbicie obecnych dolow dopiero po wakacjach?

Tak, liczę na rajd św Mikołaja i efekt stycznia. Giełda reaguje na sytuację w tradycyjnej gospodarce z kilkumiesięcznym wyprzedzeniem, w końcu musi być lepiej. Inwestycje potraktuję średnio terminowo.

MRK
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MRK » 22.06.2013 09:22

Czyli liczysz na cos, co ostatnio się nie zdarzyło :-). Życzę Nam wszystkim, aby te efekty nastąpiły, ale zakładam troszkę laskawszy dla nas scenariusz. Bernanke juz swoje powiedział, juz wszyscy usłyszeli to, co mieli usłyszeć i już odpowiedź rynku na Jego słowa padła . Myślę, że nie trzeba będzie czekać aż do końca roku, tudzież stycznia, aby dobre zyski zrealizować...
AdamSz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) AdamSz » 24.06.2013 08:31

Witam Szanownych Kolegów. Koniec laby łykendowej, czas powrócić do pomnażania - pomniejszania :roll: swojego portfela. ...Skończył się niestety czas prostych decyzji, ale coś za coś - ta zwariowana sytuacja, to jest okazja na niezłe ruchy (m.in. moje rekomendacje - patrz wyżej).......W skali makro, tak słucham, patrzę - grozą wieje. W chinach bania, że mała szpilka i bum, że marsjanie to odczują. Widzieliście historyczne wykresy w usa / wyśrubowane , aż się prosi, żeby to zjechało na maksa....Jednoczesnie wszyscy "znawcy' w mediach w pozytywnych nastrojach --'nie, nie, to tylko mała korekta, spoko, loko".......ciekawe........No, to już dosyć tego mojego bleble, lecę zobaczyć, co tam na wykresach......Przed nami ciekawy tydzień..........hej
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

GIEŁDA PAPIERÓW WARTOŚCIOWYCH- Pogadajmy - strona 26
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone