napisał(a) AdamSz » 14.05.2013 11:06
Ale pgnig ogłosił świetne wyniki - zysk netto + 223 %, rewelacja...to bym wziął jakbym miał więcej wolnych środków....Boryszew - powiem szczerze nie zajmowałem się i nie wiem co tam w tych zawiłościach borka. Generalnie mocno spekulacyjny papier, tam zawsze sa dziwne

obroty - wiadomo stajnia pana K.

(który swoja przygodę z kapitalizmem zaczymał po amerykańsku, czyli był drobnym handlarzem złomu

...Kiedyś miałem parę spółek z tej stajni - były dość przewidywalne, jak waliły w dół to wszystkie razem, jak szły w górę to oczywiście też równo....ale od chyba trzech lat rzuciłem to dziadostwo i wogóle nie siedze w tych skotanach, midasach.....chociaż na krezusie było szałowo......Teraz to trzeba było siedzieć w butach i ciuchach - patrz np. ccc, redan - dzisiaj +17% !!!!!!!!, monari...Powiem szczerze, że ta monia, to dla mnie była takim sobie śmieciem, a tu proszę troche lepszy wynik, jakieś dobre info i jazda (wg mnie po prostu subtelny plan, aby to wywindować -bywa) ....ciekawe kiedy zwali (bo się drobnica mocno w to zapakowała), może byc płacz, czego nikomu nie życzę.....Z kolei typowy przykład, jak trzeba przeczekiwać złe czasy, to ace. gdzieś tam z przodu pisaliśmy o tym, jakiie to hoho. oczywiście pieknie się zwaliła, poszorowała 4, a teraz jazda na ace że hej 8,19. trzeba pomyśleć o porzuceniu na jakiś czas branży części samochodowych, chociaż z drugiej strony wskaźniki globalne są ok...no i hawe i synth, ładnie pracują, (na teraz po przeszło milionie obrotu, co zwłaszcza dla hawe jest bardzo ok)..Tu jest jeszcze tanio wg mnie....co oczywiście może byc mylne

pozdrawiam z okopów, które dziwnie robią się teraz zielone, wbrew europie (podejrzane, no ale nasza szulernia ma dużo do odpracowania)