Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

GIEŁDA PAPIERÓW WARTOŚCIOWYCH- Pogadajmy

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
kaszubskiexpress
Weteran

Postnapisał(a) kaszubskiexpress » 02.02.2011 20:10

Zapewne wielu z Was "gra" na giełdzie.

Biorę w tym udział od 2001 roku, z różnym skutkiem. Jeśli znajdą się zainteresowani wymianą opinii na temat rynku akcji, kontraktów terminowych, ( to akurat mnie nie kusi, ale innych może), trendów giełdowych, analiz technicznych itp. to może uda nam się stworzyć jakąś alternatywę dla forów giełdowych.

Jeśli nie będzie chętnych, to prosze Admina o wywalenie tematu.

Pozdrav.

P.S.
Nie będziemy tutaj oczywiście rekomendować zakupu, czy sprzedaży akcji, bo to niezgodne z prawem.
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 02.02.2011 20:15

http://gragieldowa.pl

W rzeczywistości dużo trudniej ale pogrywam some times.
kaszubskiexpress
Weteran

Postnapisał(a) kaszubskiexpress » 02.02.2011 20:26

Ja inwestuję prawdziwe pieniądze........ inny smak ryzyka.
Gry same w sobie mnie nie "robią"

Gorący temat na dziś to PETROLINVEST
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 02.02.2011 20:27

Ja inwestuje i takie i takie. Napisz coś więcej o PETROLINVEST i gorącym temacie. Warto?????????
RASIU
Croentuzjasta

Postnapisał(a) RASIU » 02.02.2011 20:36

Warto kupić akcje KGHM (mimo wysokiej ceny) oraz akcje TIM S.A.
Kto kupi ten nie będzie żałować ...
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 02.02.2011 20:38

RASIU napisał(a):Warto kupić akcje KGHM (mimo wysokiej ceny) oraz akcje TIM S.A.
Kto kupi ten nie będzie żałować ...

Akcje KGHM są drogie ale na pewno warto, szczególnie teraz jak piszą, że spółka miała duży zysk - tylko akcja kosztuje 174 zł.
RASIU
Croentuzjasta

Postnapisał(a) RASIU » 02.02.2011 20:40

poleciałem po całości;)
Ostatnio edytowano 02.02.2011 21:06 przez RASIU, łącznie edytowano 1 raz
woka
Koneser

Postnapisał(a) woka » 02.02.2011 20:42

kaszubskiexpress napisał(a):Jeśli nie będzie chętnych,....

Nic nie usuwać. :!:
"kaszub" założył temat i "kaszub" dba (należycie) :lol: aby tutaj zawsze były dobre rady. Ja się na to piszę. (może w końcu odrobię straty)
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 02.02.2011 20:46

RASIU napisał(a):Masz moje słowo, że w kolejnym roku spokojnie akcja KGHM osiągnie 230-250 zl, póki co czekam na luty i ewentualne strajki (niestety), wtedy na pewno spadnie kurs akcji, wtedy siup i dokupuje kolejne.
Jeśli chodzi o TIM S.A., będzie podobnie;)

Jasne tylko, że ta cena powoduje, że za wiele przeciętny Kowalski nie kupi ot parę sztuk. Ale dzięki za podpowiedź.
RASIU
Croentuzjasta

Postnapisał(a) RASIU » 02.02.2011 20:53

:D (ekhm) polecialem po calosci
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 02.02.2011 21:07

RASIU napisał(a)::D (ekhm) polecialem po calosci

http://www.tim.pl/191670.xml

mówimy o tej spółce???????
RASIU
Croentuzjasta

Postnapisał(a) RASIU » 02.02.2011 21:08

zebik napisał(a):
RASIU napisał(a)::D (ekhm) polecialem po calosci

http://www.tim.pl/191670.xml

mówimy o tej spółce???????

tak
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 02.02.2011 21:13

Ok poobserwuję jak się będzie zachowywała. Dzięki Rasiu.
Ostatnio edytowano 02.02.2011 21:15 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 1 raz
Z
Cromaniak

Postnapisał(a) Z » 02.02.2011 21:15

Na Giełdzie w Warszawie to ja tylko renowacje przeprowadzam lecz przyznam się myślałem o tym,niestety nie znam się na giełdzie.O jakim zarobku można w tym przypadku mówić?,wiem że nie można tu powiedzieć o pewnym procencie.
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 02.02.2011 21:17

Z napisał(a):Na Giełdzie w Warszawie to ja tylko renowacje przeprowadzam lecz przyznam się myślałem o tym,niestety nie znam się na giełdzie.O jakim zarobku można w tym przypadku mówić?,wiem że nie można tu powiedzieć o pewnym procencie.

Widzisz ja też jestem zielony jak pietruszka na wiosnę ale co tam czasami warto zaryzykować wtedy jest zabawa poczytaj to i owo w necie i sam zadecyduj. Ja tak zrobiłem i na razie wiele nie mam ale czekam na swoją hossę.
Następna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone