Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

GIEŁDA PAPIERÓW WARTOŚCIOWYCH- Pogadajmy

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
AdamSz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) AdamSz » 28.06.2013 09:41

Właśnie cały 'urok' polega na tym, że tutaj nikt nikomu nic nie każe ......Zresztą, w poprzednich wpisach przedstawiłem parę swoich refleksji.......zapraszam do przeczytania.......Kiedyś zauważyłęm jednak, że przy pewnej ostrożności, jakiejś tam wiedzy i nie czarujmy się odrobinie szczęści, można z nic nie robienia :wink: wygospodarować sobie trochę środków na drobne wydatki... :wink: .....Ja to po prostu traktuje, jako nową formę oszczędzania. Jak jakieś wolne środki maja leżeć na jakiejś lichej lokatce, to wolę tym obrócić.....Problem jednak jest w tym, ze jest to dość ryzykowna zabawa.....Największym zagrożeniem jest tu niestety chciwość inwestorów, czy też graczy (jak ich zwał)....Nie sztuka nakupić akcji, .....sztuka to dopiero się ich pozbyć.....tutaj dopiero wchodzi czynnik pazerności i drobny w dużej większości zostaje wyrolowany przez wyspecjalizowane w tym instytucje....taki urok tej zabawy.., ale faktycznie, swoboda wyboru, więc i radość i pretensje tylko do siebie, ...... :roll:
....................................
16,26 - no i mamy dość przewidywalny zwrot sytuacji.................... :wink:
AdamSz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) AdamSz » 19.07.2013 20:52

Hej.......Co taka cisza ??? wszyscy wyjechali do HR czy sprzedali walorki ????? Zagraniczniaków muszę pocieszyć lub nie, W kraju pogoda extra.....Moje kochane Mazurki bajeczne....Dużo słońca, dużo wiatru.....Trochę deszczyku dla ochłody.....Ludków w sam raz ....Mazuranci na łajbach dopisali oczywiście...Ceny stabilne.....Browarek w tawernach 5 zeta, rybka w każedj postaci..pycha mniam, mniam :wink: i......Ligunje na żaru, hobotnice i inne brak :wink: .WJM są The Best ,,,,,,,Wracając do tematu-----na parkiecie stabilizacja.......CZYLI SIELSKO, ANIELSKO WAKACYJNIE......Urlopowo pozdrawiam wszystkich CROmaniaków, tych co w trasie, na kwaterze, po trasie, w ścisku wieczorowego Trogiru, w zad......jakiejś robinsonady.......Hej...Jadę tam we wrześniu, jak się wszystko przewali i wykręcę trochę mamonki.....(może ?,,,,,,,,pojadę >?......wszystko jest zmienne ......pozdrawaim
kaszubskiexpress
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaszubskiexpress » 30.07.2013 14:17

W połowie lipca kupiłem CDProjekt.
Na razie jest gucio.

Jeśli sprzedaż "Wiedźmina" w Jułesej da zarobić, może być kolorowo.

Poczekam.
:hut:
AdamSz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) AdamSz » 31.07.2013 11:13

Witam Szanownego Kolegę urlopowo.....,,,Co do projekta, to muszę chyba zmienić swoja prywatną rekomendację.....Krakałem o 10 gdzieś po wakacjach, a tu pstryk i mamy------- czyli co ????? 15 w zasięgu ????? ........Teraz należy wyczaić, kiedy to trochę zwali (taka uroda tej społki)......oddać i odebrać....Trochę nie mam czasu na te ekstra zabawy, wiadomo wakacje, i tez dostęp do netu różny ....No ale cóz, ogólnie jest elegansio...........żeby tylko nie obudzić się, że tak powiem, z ręką w nocniku :roll: :D ........Wakacyjnie pozdrawiam
kaszubskiexpress
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaszubskiexpress » 31.07.2013 19:11

AdamSz napisał(a):Witam Szanownego Kolegę urlopowo.....,,,Co do projekta, to muszę chyba zmienić swoja prywatną rekomendację.....Krakałem o 10 gdzieś po wakacjach, a tu pstryk i mamy------- czyli co ????? 15 w zasięgu ?????

Opór przy 13-14 zetach, ale chyba przytrzymam dłużej.
Korekty mi nie straszne, bo niepierwsze :oczko_usmiech:
MRK
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MRK » 31.07.2013 19:45

Ja czekam na KGHM poniżej 100... :mrgreen:
AdamSz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) AdamSz » 31.07.2013 22:36

No to jest nas z powrotem aż trzech :roll: .......Coś mi w kościach strzyka, że ta ścierka Hawe może ruszyć.....Takie doły poszorowała, że mam wirtualna stratę, jak stąd do tamtąd.....Dzisiaj zdążyłem coś tam uśrednić tego gniota. Nie wykluczam, że z czerwonego zaraz zrobi sie zielone, czego sobie nieskromnie życzę :wink: ........Noooo, kghm ładnie szoruje doły. też mam chrapkę być współwłaścicielem :D tego koncernu.....popatrzymy, pomyslimy.........dr. kulczyk kręcił w d......i wreszcie dostał się do ropy na Ukrainie, jezzuuuuuu, co to jutro będize u kulczyka na walorze......A u ryżego w kazachstanie dalej susza, który to już rok kręcą, czy świdry czasem nie wylazły w usa :wink: ...........Jutro kolejny dobry dzień (albo i nie), ale raczej tak ----- bardzo mundre :D hehe.....Chociaż w usa tak jakoś marnie się zamknęło...bardzo jestem podejrzliwy.....Na razie.....pozdrawiam
AdamSz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) AdamSz » 01.08.2013 15:53

CDProjekt 16.35 ----- to jest wyczekiwana namiastka trego o czym pisałem......od rana przerzucanie na Hawe......teraz problem - odebrać na fixungu, czy poczekać do jutra ????????????
kaszubskiexpress
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaszubskiexpress » 01.08.2013 16:16

Bawią się nieładnie :oczko_usmiech:

Korekta i dalej do przodu, albo po prostu pojedynczy wypadek. :wink:
AdamSz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) AdamSz » 01.08.2013 16:27

Tylko teraz nie wiem ile to jeszcze zleci. ??? Czy to korekta w locie, czy jeszcze pójdzie na 9, jak to w stylu projekta...............Może byc kurde wariant negatywny......Nie chcę krakać......spólka jest niesamowicie przysłościowa, ale jazdy góra dól to tu będą....Z pięc razy już ją odkupowałem na wyższych, albo niższych poziomach......pozdr
kaszubskiexpress
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaszubskiexpress » 01.08.2013 16:31

Pamiętam gdy kilka lat temu trzymałem MCI gdy mocno spadał, kupiłem po ok. 10 zł, poszedł w górę a potem leci, leci a ja czekałem i czekałem i sprzedałem po 24 i bolało, bo poszedł na prawie 40 zeta.

Giełdy nie można się nauczyć, cierpliwości tak.

Pozdro.
:hut:
AdamSz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) AdamSz » 01.08.2013 16:38

Słuszna słuszność :) ... grać na długi termin w przypadku projekta jest bardzo wskazane.....Można też to wywalic na zarobku całść 1/2, 1/3, 1/4, etc i wejśc dalej w zarobek (na wyższym albo niższym poziomie).....ale to takie rózne taktyki i strategie.....W każdym bąź razie mam teraz trochę CDP umoczone w ścierce na litere H :wink: pozdr
AdamSz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) AdamSz » 02.08.2013 08:50

CDR na otwarciu standardowe patroszenie leszcza , :roll: :) było i 10.50 i 10,13......Teraz na 10,35-10,40 można spokojnie dopchać do worka, wydaje mie się ....pozdrawiam
kaszubskiexpress
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaszubskiexpress » 02.08.2013 08:59

AdamSz napisał(a):CDR na otwarciu standardowe patroszenie leszcza

I zawsze znajdą się patroszeni. :oczko_usmiech:

Dać mu czasu, dać mi zarobić :wink:
AdamSz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) AdamSz » 02.08.2013 09:32

Będzie :) ............................szeroki rynek mocno przegrzany ...... po wakacjach (a może nawet szybciej) może być "cóś" :roll: ........
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

GIEŁDA PAPIERÓW WARTOŚCIOWYCH- Pogadajmy - strona 28
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone