Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

GIEŁDA PAPIERÓW WARTOŚCIOWYCH- Pogadajmy

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
AdamSz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) AdamSz » 12.08.2013 08:03

Podbijam - Patentus !!!!...Widzicie to TKO ....jak się ktoś czai 8O Chce, nie chce, zmyłka -----będzie chciał
AdamSz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) AdamSz » 14.08.2013 08:26

Ciekawy wykresik - czekam na powtórkę...........????/ .....
kaszubskiexpress
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaszubskiexpress » 14.08.2013 09:11

0,8 PKB dobre i to, jest jakiś progres, to daje nadzieje na kolejne kwartały.

CDProjekt wyleszczył chłopczyków przy 10 zetach kilkanaście dni temu. Dzisiaj pewnie klną, bo już ponad 11 złotych.

Ta spółka najlepszą sprzedaż ma w czasie świąt Bożego Narodzenia, więc chyba poczekam na 1 kwartał 2014 ze sprzedażą wypatrując jakiejś korekty na szerokim rynku, nie ma co walczyć z trendem.
AdamSz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) AdamSz » 14.08.2013 09:23

I o to chodzi!!!! Hossa trwa, ..... i co tu może maluczki ???? ....po prostu trzymać się tego tramwaju .....cdr staje się nudny :wink: ja teraz patrzę na tego patka.....obserwuj go...., chociaż spółeczka jest trudna....pozdr
AdamSz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) AdamSz » 19.08.2013 14:38

Hawe - długo oczekiwana, pozytywna rekomendacja......wytrzymał ktoś ?....dał ktoś się namówić ?.....zdążył ktoś ?......Cena docelowa 5,5.....pozdr
AdamSz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) AdamSz » 21.08.2013 08:09

21.08 9.00 - hawe - klasyczna pompka ....jedna sekunda i milion obrotu,,,,druga i drugi milionon.....Strach się bać :wink:
kaszubskiexpress
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaszubskiexpress » 21.08.2013 15:25

Kupując CDProjekt zakładałem w optymistycznym układzie + 20 % do końca roku, mam już 25 % a dzisiaj kolejna korzystna rekomendacja KUPUJ.

Jak jest tak dobrze, to zaczynam się bać. :?
AdamSz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) AdamSz » 26.08.2013 08:52

Witam jednego z zadowolonych inwestorów :D i pozostałych.... Wygląda, że na projekcie jest lekki przystanek....można dobrać, mając na uwadze bardzo metodyczne zachowywanie się spółki (co oczywiście może być złudne :roll: . A hawe moze mieć trzy schodki (jak w lutym 2012). Potem może być mała zwałka, co by wypłoszyć lekko najedzone towarzystwo...będzie na 100%.......No cóż - wrzesień za pasem, plan letniej hossy się zrealizował, a co dalej ????? Może ruszą te śpiochy letnie typu synthos i inne ....Jesienią zawsze były wzrosty.......wzrosty ????????????? ........pozdrawiam
kaszubskiexpress
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaszubskiexpress » 27.08.2013 07:32

AdamSz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) AdamSz » 27.08.2013 08:00

Nie wykluczone, że skończy jak gen. P., co to mu się zachciało biznesy z panem K. .. robić.....Fakt - K. sprzedając te swoje papiery toaletowe, jest teraz po prostu handlarzem śmieci.......... Dużo by pisac o tym...........................................CDr ogłosił wyniki - mam wrażenie, że mogą sie nie spodobac rynkowi. kurs napompowany, a wyniki bez szału.....Oby rynek to jednak dobrze zinterpretował, bo bedzie cienizna...Zobaczymy za dwie minuty...Hej
Ostatnio edytowano 27.08.2013 08:26 przez AdamSz, łącznie edytowano 2 razy
AdamSz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) AdamSz » 27.08.2013 08:12

Ale bujanko - 10 w skali boforta :roll: Ale wyrywanko, pampersy sp..... , a ktoś zbiera na niskich poziomach. Obstawiam, że skończy na plusie .....lub neutralnie......chyba , że mam katar i nos nic nie czuje :D
kaszubskiexpress
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaszubskiexpress » 27.08.2013 08:31

Myślę, że nie będzie drastycznego dołowania, finał raczej neutralny.
:hut:
AdamSz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) AdamSz » 27.08.2013 08:45

Chyba się promocja kończy :wink: ... ......................spojrzałem teraz na petrola...widzę, że tu można cos ugrać po te 0.27.....chyba rudy odkupuje poprzez swoich słupków, co by oddac ratę w pko... hehehe
kaszubskiexpress
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaszubskiexpress » 27.08.2013 11:00

AdamSz napisał(a):Chyba się promocja kończy :wink: ... ......................spojrzałem teraz na petrola...widzę, że tu można cos ugrać po te 0.27.....chyba rudy odkupuje poprzez swoich słupków, co by oddac ratę w pko... hehehe

Myślę, że PETROL mknie w kierunku Biotka. :mrgreen:

Poranna lektura skłoniła mnie do sprzedaży CDP. Ustawiłem sprzedaż na + 1 % od wczorajszego zamknięcia. Chwilę później widzę 12 zeta i trochę ping-pong skoczył, ale sprawa Syrii jest na tyle niepokojąca, że chyba wolę zostać z gotówką póki się nie wyjaśni. Konflikty zbrojne blisko wrażliwych miejsc nie idą w parze z hossą zazwyczaj.

Teraz patrzę a cena CDP to już 11.43 8O

Teraz się cieszę , że sprzedałem, ale co będzie o 17.30 ? Tego nie wie nikt.

Zarobiłem przyzwoicie i odkupię tę samą spółkę. Ewentualnie MCI.

:hut:
AdamSz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) AdamSz » 27.08.2013 11:07

Szeroki rynek marny....Można zwalić na żydów, obamę, niemców, komunistów, cyklistów, międzynarodowych imperialistów, .....syrie, iran, putina, tuska, rydzyka, ...kiboli z chorzowa, meksykańskich matrosów.....a nawet krauzego :D .do wyboru do koloru......hej
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

GIEŁDA PAPIERÓW WARTOŚCIOWYCH- Pogadajmy - strona 30
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone