w dwa miesiące na CDProjekcie zarobiłem na dzisiaj ok 30 %, w banku musiałbym na to czekać 10 lat
Przy założeniu że cały swój portfel zainwestowałeś w akcje, w co wątpię.
.png)
jacekww napisał(a):napisał(a) kaszubskiexpress »w dwa miesiące na CDProjekcie zarobiłem na dzisiaj ok 30 %, w banku musiałbym na to czekać 10 lat
Przy założeniu że cały swój portfel zainwestowałeś w akcje, w co wątpię.
.png)
.png)
MRK napisał(a):No to jak tam Panowie na parkiecie?
.png)
woka napisał(a):MRK napisał(a):No to jak tam Panowie na parkiecie?
Nie denerwuj porządnych ludzi.![]()
Giełda jest dla twardzieli i tych co lubią "zarobić i nie narobić się". Ja do takich nie należę a posiadane aktywa na GPW przynoszą same straty. .......... ja już tak mam.Nie posiadam zmysłu kombinatorskiego a bez tego nie ma szans na zarobek.
.png)
MRK napisał(a)::-)... Woka, a Ty dalej, jak mantre, powtarzasz to samo:-). Przebudowales portfel jakoś? Turcję kupiłeś?
.png)

.png)
MRK napisał(a):Niech tu wpadną jeszcze kaszubski i AdamSz i zrobimy Ci forumowy portfel:).
.png)
woka napisał(a):MRK napisał(a):Niech tu wpadną jeszcze kaszubski i AdamSz i zrobimy Ci forumowy portfel:).
![]()
![]()
..... trzymam za słowo. Właśnie miałem telefon z banku ( wkrótce kończą mi się lokaty) z propozycją na 3,8 %. Da mi 6 % ale muszę częścią kwoty wejść w jakąś hybrydę.
Znając siebie ... wybiorę spokój czyli 3,8 ale jakby tak znowu zaryzykować to może .....
Ok. Spróbuje podjąć ryzyko.Jak się powiedzie ..... wdzięczności i pochwał szczędził nie będę.
.png)
MRK napisał(a):Woka, podeślij mi tę hybrydę, ...
.png)
.png)
.png)