.png)
pavvlooo napisał(a):oki mykam do splitu ile mniej wiecej kosztuje pokuj 1 i jak jak najlepiej znaalezc cze bookowac cos przez neta wczesniej mam zamiar sie przemieszczac czesto i zwiedzic troszke wiec jak to wyglada z dostepnoscia pokoi i bezpieczenstwem oraz cenami niom i jakosciapozdro ii czekam na newsy;)
.png)
pavvlooo napisał(a):oki mykam do splitu ile mniej wiecej kosztuje pokuj 1 i jak jak najlepiej znaalezc cze bookowac cos przez neta wczesniej mam zamiar sie przemieszczac czesto i zwiedzic troszke wiec jak to wyglada z dostepnoscia pokoi i bezpieczenstwem oraz cenami niom i jakosciapozdro ii czekam na newsy;)
.png)
kawo napisał(a):Poproś kogoś dorosłego ..... niech napisze to po polsku. Może wówczas ktoś coś doradzi.
.png)
.png)
.png)
.png)
pavvlooo napisał(a):za mnie sie wstydzic.. nie mozliwe..matura na 5 ustna i pisemna ..wieki temu ..jezyk polski
opanowany optymalnie..a oprocz tego inne
dla tego mam mixa;)
....

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje