Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

gdzie zalezc tani i bezpiecna nocleg?lepiej zamaw przed wyj?

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
pavvlooo
Podróżnik
przewrazliwiona na dzisiejsza mode;)

Nieprzeczytany postnapisał(a) pavvlooo » 26.07.2007 13:58

Ewa Zuber napisał(a):A już myślałam, że to tylko ja jestem przewrażliwiona na dzisiejszą modę , ale widzę, że wśród nas jest wielu obrońców czystej mowy pisanej ( chyba, że piszemy na naszym śląskim forum, co nie Rysiu :?: :?: :?: :wink: ).
Dla mnie osobiście, to jest wielki wstyd pisać takim stylem :oops: :oops: :oops:

hahaha ja tu wskakuje zasiegnac troszeczke informacji na temat chorwacji ..a nie na kolko polonijne nauki jezyka polskiego :lol: zalamka 'niestety musialem wkleic te tak zwane progresywne sformulowanie.'zalamka';).wiec ....prosze o konkrety...na moje pytania .. a bardziej na luzie bade na hydeparku;) jak ktos mnie szuka;)
pavvlooo
Podróżnik
jol jarus;)spoko ziom;)

Nieprzeczytany postnapisał(a) pavvlooo » 26.07.2007 14:02

Jarek36 napisał(a):joł... niom jak mykasz na przełomie sierpnia/wrześniu, to możesz rypać w ciemno, kwaterki znajdziesz tansze niż w lipcu i sierpniu za 10 eurasów spoko... niom i kaski nie bierz za dużo (tyle co na podróż) tylko karty, najlepiej dwie, joł ... łoł i pozdro

ufff... styrałem się chopie łokropnie, wszystko mi podskakuje w bebechach hip-hopowo

dzieki za informaccyje i.. lamanie czystej polszczyzny na rzecz..tzw luuuzuu;)pozdro dla ciebie i twojej familli;)jol;) :wink:
pavvlooo
Podróżnik
amnestia maturalna..hmm sami wirtuozi;0

Nieprzeczytany postnapisał(a) pavvlooo » 26.07.2007 14:48

Kir napisał(a):Czuję że zbiżają się efekty amnesti maturalnej. Zbiżają się wielkimi krokami. Słowacki, Mickiewicz, Sienkiewicz, Kraszewski przewracają się w grobach. Literacki język zaczyna umierać i to przez gości który chyba nie wiedzą po co jest daszek w bejzbolówce.

Młody człowieku: na niebieskiej belce jest takie słowo"Szukaj". Naprawdę pomaga. Szukaj a znajdziesz. Znajdziesz a może nie zbłądzisz ;-)

hmm mlody czlowieku..spoko..dzieki bo czuje sie mlodo...a aaamnestia maturalna mnie nie zlaapala..bo matura zaliczona dawno dawno temu i to na 5...a jak wwiadomo z czasem zachodzi anemia :lol: ale radze sobie..i tych wieszczy powyzej wymienionych znaam ich udzial w kulturze PL tez .. tak wiec luziiiik ..i nie martw sie ..albo jak to RYSIO zacytowal'spokojna twoja rozczochrana' :wink:
woka
Koneser
Re: nio nio teraz to przesadzacie ..hmm

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 26.07.2007 18:24

pavvlooo napisał(a):..matura na 5 ustna i pisemna

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .... a tak zapytam, wiesz co jest matura :?:
Użytkownik usunięty
Re: amnestia maturalna..hmm sami wirtuozi;0

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 26.07.2007 18:59

pavvlooo napisał(a): hmm mlody czlowieku..spoko..dzieki bo czuje sie mlodo...a aaamnestia maturalna mnie nie zlaapala..bo matura zaliczona dawno dawno temu i to na 5...a jak wwiadomo z czasem zachodzi anemia :lol: ale radze sobie..i tych wieszczy powyzej wymienionych znaam ich udzial w kulturze PL tez .. tak wiec luziiiik ..i nie martw sie ..albo jak to RYSIO zacytowal'spokojna twoja rozczochrana' :wink:

Coś mało wiarygodne jest Twoje zdanie o tej maturze (na 5 :wink: )patrząc na powyższy tekst :lol: . Aha polonistą z wykształcenia ani z zawodu nie jestem ale.......styl pisania, gramatykę, interpunkcję i ortografię masz.........COOL 8) :lol: :lol: :lol: No to luzik i nara 8)
PS. Polecam i to zdecydowanie :!: zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
:papa:
pavvlooo
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) pavvlooo » 27.07.2007 03:41

Piotrek_B napisał(a):
pavvlooo napisał(a): hmm mlody czlowieku..spoko..dzieki bo czuje sie mlodo...a aaamnestia maturalna mnie nie zlaapala..bo matura zaliczona dawno dawno temu i to na 5...a jak wwiadomo z czasem zachodzi anemia :lol: ale radze sobie..i tych wieszczy powyzej wymienionych znaam ich udzial w kulturze PL tez .. tak wiec luziiiik ..i nie martw sie ..albo jak to RYSIO zacytowal'spokojna twoja rozczochrana' :wink:

Coś mało wiarygodne jest Twoje zdanie o tej maturze (na 5 :wink: )patrząc na powyższy tekst :lol: . Aha polonistą z wykształcenia ani z zawodu nie jestem ale.......styl pisania, gramatykę, interpunkcję i ortografię masz.........COOL 8) :lol: :lol: :lol: No to luzik i nara 8)
PS. Polecam i to zdecydowanie :!: zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
:papa:

niewiarygodne nie jestes nauczycielem ..widac bo nauczyciel by sobie nie pozwolil na takie idiotyzmy jakie ty piszesz ..coz moge powiedziec''pustka'' a moze chcesz mi zrobic sprawdzian z ortografiiiii i interpunkcjiiii..prosze bardzo czekam na wyzwanie...o ludzie ktorzy staraja sie sadzic kogos na forum ''jak ty''po sposobie pisania sa'g'warci za przeproszeniem tak wiec prosze stonuj troche przyjacielu i szukaj bledow w swoich postach bo jak zaczne wnikac w twoja historie postow zobaczymy jakim polonista jestes ...niom i tyle ode mnie oczywiscie pozdrawiam jak kultura nakazuje... 8O
pavvlooo
Podróżnik
Re: nio nio teraz to przesadzacie ..hmm

Nieprzeczytany postnapisał(a) pavvlooo » 27.07.2007 03:44

woka napisał(a):
pavvlooo napisał(a):..matura na 5 ustna i pisemna

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .... a tak zapytam, wiesz co jest matura :?:

hmmm...trudne pytanie..zonkk..nie wiem... :lol:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 27.07.2007 06:29

pavvlooo napisał(a):.... a moze chcesz mi zrobic sprawdzian z ortografiiiii i interpunkcjiiii..prosze bardzo czekam na wyzwanie...... 8O

Nic z tego, niestety nie nadajemy na tych samych falach, więc rozmowy nie będzie :wink:
pavvlooo napisał(a):..... przyjacielu...

miłe określenie ale nimi nie jesteśmy :wink:
pavvlooo napisał(a):.... bo jak zaczne wnikac w twoja historie postow zobaczymy jakim polonista jestes ...

miło mi będzie jak poświęcisz swój cenny czas na lekturę moich postów :lol: (aha, jakbyś miał wątpliwości dlaczego w moich tekstach najczęściej nie ma "Ć" a jest "C" to myślę, że mi wybaczysz zacinający się często klawisz "Alt" :wink:
pavvlooo napisał(a):.... tyle ode mnie oczywiscie pozdrawiam jak kultura nakazuje... 8O

wyjąłeś mi to z ust :wink: :papa:
pavvlooo
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) pavvlooo » 27.07.2007 15:11

Piotrek_B napisał(a):
pavvlooo napisał(a):.... a moze chcesz mi zrobic sprawdzian z ortografiiiii i interpunkcjiiii..prosze bardzo czekam na wyzwanie...... 8O

Nic z tego, niestety nie nadajemy na tych samych falach, więc rozmowy nie będzie :wink:
pavvlooo napisał(a):..... przyjacielu...

miłe określenie ale nimi nie jesteśmy :wink:
pavvlooo napisał(a):.... bo jak zaczne wnikac w twoja historie postow zobaczymy jakim polonista jestes ...

miło mi będzie jak poświęcisz swój cenny czas na lekturę moich postów :lol: (aha, jakbyś miał wątpliwości dlaczego w moich tekstach najczęściej nie ma "Ć" a jest "C" to myślę, że mi wybaczysz zacinający się często klawisz "Alt" :wink:
pavvlooo napisał(a):.... tyle ode mnie oczywiscie pozdrawiam jak kultura nakazuje... 8O

wyjąłeś mi to z ust :wink: :papa:

No widzisz jestes malo spostrzegawczy bo ja nie serwuje z Polski i jak zapewne sie domyslasz nie jest latwo pisac' tutaj 'uzywajac polskich znakow jak''o''''ó'' .To na tyle. :papa:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 27.07.2007 15:46

pavvlooo napisał(a):...No widzisz jestes malo spostrzegawczy bo ja nie serwuje z Polski

Nie jestem wróżką ale to w/w nie jest usprawiedliwieniem. EOT :papa:
Poprzednia strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

gdzie zalezc tani i bezpiecna nocleg?lepiej zamaw przed wyj? - strona ...
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone