Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Gdzie warto się wybrać w rejonie pomiędzy Zadar-Split?

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
srokul
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) srokul » 23.07.2010 17:39

Witam
Tak jak w temacie miałbym prośbę o poradę gdzie polecacie się wybrać mniej wiecej w regionie pomiędzy Zadarem a Splitem, rok temu byłem w Podgorze i jak dla mnie było tam super, ale w tym roku chciałbym zobaczyć coś nowego. Zależy mi na w miare fajnej plaży czystej wodzie i żeby noclegi nie zrujnowały mojego portfela :) Myślalem nad Vodicami, Primosten ale opinie są prze różne. Wybieram sie około 10.08.
Pozdrawiam!
smok131
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) smok131 » 23.07.2010 17:50

promosten na pewno wyprostuje ci portfel,byłem tam w tym miesiącu kilka dni i miałem wrażenie że to najdrozsze miejsce w cro drożej niz w dubrovniku skąd do primosten przyjechałem,ale ogólnie nie jest żle pozdrawiam
smok131
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) smok131 » 23.07.2010 17:55

murter lub betina miasteczka nie najgorsze i ceny też biograd n/more tysiące ludzi ale ceny b.przyzwoite osobiście na plaży czułem sie jak na targu, we wszystkich tych miejscach byłem w przeciągu ostatniego tygodnia
blato
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) blato » 23.07.2010 19:34

Primosten jest świetny
ElciaS
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ElciaS » 23.07.2010 21:35

Primostein lub Rogoźnica,ceny jak wszędzie,wiadomo ciągną ile się da,sezon,a nad bałtykiem to tanio.
pietasia
Plażowicz
Privlaka

Nieprzeczytany postnapisał(a) pietasia » 24.07.2010 21:25

Polecam maleńską miejscowość Privlaka, usytuowaną pomiędzy Ninem a Virem. Jest tu plaża piaszczysta, ługie łagodne wejście do morza. Świetna sprawa szczególnie dla Rodzin z dziećmi. Woda cieplutka. Jest duży camping Maritime, mnóstwo apartamentów, poczta, Luna Park, Kościół, sklepy i co ważne- jakoś ciszej i spokojniej niż w innych regionach. Naprawde polecam !
CoolSwimmer
Odkrywca
:)

Nieprzeczytany postnapisał(a) CoolSwimmer » 24.07.2010 23:30

Tak Primosten jest drogi ja starałem sie jak moglem zeby było w miare tanio sniadanie zawsze było kupione swieżutkie w Konzumie obiad robilem sobie klopsy , plulety , flaki , fasolka a kolacja to u nas zawsze knajpa jednak nie wychylalismy sie żona na jakies ryby bo mogło sie dla nas skończyc finansowa tragedia ale pizza za 40 50 kun to było to bardzo smaczna na cienkim cieście robią na styl włoski. Po kolacji tradycyjnie winnica i hohla Proszek :) mniam :)

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone