.png)
.png)
greenrs napisał(a):pyton napisał(a):Ja nie mam oporów, myślałem tylko, że po mojej podpowiedzi jeszcze ktoś przyłączy się do zabawy.
Chyba jednak masz, bo mimo próśb ciągle nie podajesz odpowiedzi i wstrzymujesz zabawę
SgwdYrEira napisał(a): oporów
pyton napisał(a): oporów

.png)
pyton napisał(a):SgwdYrEira napisał(a): oporówpyton napisał(a): oporów
Dwa razy padła nazwa miejscowości.
Obiekt to kościół klasztoru zakonu Paulinów.
greenrs napisał(a):Rebusy jakoś bardziej mi TU pasują.
.png)
greenrs napisał(a):pyton napisał(a):SgwdYrEira napisał(a): oporówpyton napisał(a): oporów
Wiem. Sprawdziłem w google...
greenrs napisał(a):
Ale nie o to chodzi
...i także o to, by uniknąć takich sytuacji, jak np. TU
To oczywiście wyłącznie moje zdanie i nikt nie musi się z nim zgadzać ale zniechęcony codzienną rzeczywistością preferuję prosty i bezpośredni przekazWydaje mi się, że taki też był zamysł autora tego wątku.
Dziękuję za oddanie kolejki ale w tej chwili nie bardzo mam co wkleić. Może niech ktoś inny skorzysta...
.png)
pyton napisał(a):greenrs napisał(a):pyton napisał(a):SgwdYrEira napisał(a): oporówpyton napisał(a): oporów
Wiem. Sprawdziłem w google...
Może chodzi o brak satysfakcji," że to ja odgadłem" ? Mogłeś odpowiedzieć na zagadkę.
Kto mi będzie podpowiadał ! Ja też wolę być pierwszy ... taka ludzka natura.
A może proza życia ?
Odgaduję i wklejam. A jak brakuje zdjęć ?greenrs napisał(a):
Ale nie o to chodzi
...i także o to, by uniknąć takich sytuacji, jak np. TU
To oczywiście wyłącznie moje zdanie i nikt nie musi się z nim zgadzać ale zniechęcony codzienną rzeczywistością preferuję prosty i bezpośredni przekazWydaje mi się, że taki też był zamysł autora tego wątku.
Dziękuję za oddanie kolejki ale w tej chwili nie bardzo mam co wkleić. Może niech ktoś inny skorzysta...
No fakt, przeciąganko zbiło mnie z tropu i nie wiedziałem o co chodzi.
Czyli wg Ciebie jak coś odgadnę i nie mam przygotowanej zagadki to milczę, czy też mogę w jakiś sposób zakomunikować, że wiem ale nie zdradzam miejsca ?
.png)
Vjetar napisał(a):Nie wiem jak kolega Jacek ale wg mnie, który stara się regularnie tu zaglądać to jak ktoś wie i nie ma co wstawić to podaję prawidłową odpowiedź i piszę, że wstawia ten "kto coś ma pod ręką" czyli pierwszy chętny.
W ten sposób akcja toczy się wartko a ja przeglądam sobie nowe zakamarki (bo jest odpowiedź).
Pzdr
Jeśli chodzi o zagadkę - czy to Czarnogóra? Albania?
Powrót do FotoCroClub - dyskusja